> Som vanligt

2007-12-30 21:35:51 ♥ Vardagsliv

Så vart det så igen, dåligt med uppdaterande.
Vet inte riktigt vad jag sysslat med, men Babyimage17 har vart ledig och hemma för engångsskull så vi har mest myst tillsammans. Då har blogget blivit bortglömd, men kommer fortsätta min ledighet härifrån antagligen tills nyårsdagen eller dagen efter. Det är ändå inte så mycket som händer som jag kan skriva om. Det roligaste jag gjort idag var IKEA besök och inhandlande av lååång rund kudde som jag ska gosa med inatt, längtar tills det är dax haha. Sen några svarta ramar som jag tänkte skriva ut foton att sätta i.

Jo förresten! Jag har färgat mitt hår nu, vart bara överhåret som blektes. Starkt medel som fasen! Men det vart orange, såklart! Men faktiskt riktigt snygg orange och inte alls ojämt som det kan bli. Försökte bleka om det idag igen, men då lossnade det massor med hår image6! Så det var bara att skölja ur efter 5minuter, så det vart ingen större skillnad förrutom att det var kritvitt i hårbotten. Tur jag köpte en rödfärg tidigare på dan. Så nu är överhåret rödaktigt, vet inte riktigt vad det är för färg än. Väntar på att det ska torka. Sen fortsätter jakten på blondt hår om nån vecka. Måste låta det vila ett tag.

Imorgon är det Nyårsafton, hade velat lega hemma och kollat på tv. Men Baby vägra så det var hemma fest med några vänner. Vart väl 7st tror jag, så det blir lungt ändå. Jag ska iallafall pussas massa med Baby och fira våra 6år tillsammans :)


> MUMS!!

2007-12-28 20:15:29 ♥ Tips



Måste tipsa om en Herr parfym jag köpte till min Baby i julklapp, fast den kom idag.
Giorgio Armani City Glam. Igentligen skulle jag spara den tills nyårsafton då vi firar 6år tillsammans, men jag kunde inte låta bli att ge den som julklapp istället.
Luktar så himelskt gott så knäna nästan vicker sig när man luktar på den haha.
Riktigt sådär "stor stark trygg man" doft, haha bra förklaring va?
Men alla mina vänner som luktat på den har sagt likadant, den är ren kärlek!

> Igår

2007-12-28 20:00:01 ♥ Vardagsliv

Dagen igår kom familjen Storasyster och hälsade på.

image41

Öppnade julklappar och åt mat, orkade inte laga iordning något och vi var less på julmaten så det vart pizza. Så himla gott det var! Kul att träffa hela familjen också eftersom vi inte setts på länge och har vi setts så har det inte vart iallesammans. Alice var Rudolf med röda mulen efter att ha ramlat på tomten hemma hos pappa, såg riktigt skoj ut.
 
image42

Av mig fick dom en varsin "läskig" tröja med döskalle på, Alice uppskattade sin mycket och satte på sig den direkt. Sen Hello kitty toppar, spel och bok. Inte så jättemycket saker men dom har fått massa andra saker under året bara ändå. Jag gillar att köpa saker till barn, dom blir ju så glada.

image43

Glada och fina barn gör en alltid varm och glad i hjärtat <3

Jag fick jättefina klappar jag med, ett SUPERfint Buddha ljus (har letat som en galning efter ett sånt), ett ljusfat jag inte kommer underfund med om det är svart eller grönt än och 2stora kartonger som jag ska ha i mitt bliviande datarum sen, kommer passa utmärkt bra! Nu har vi sovrumet där, slänger in en bild på hur det ser ut just nu.

     






> love

2007-12-27 21:04:54 ♥ Bilder

Helt oredigerat kort på mej och min baby.
Visst är vi söta? Eller jag vete fasen men baby är såklart!


> Julen 2007

2007-12-27 21:02:58 ♥ Vardagsliv

Ja då är det väl dax att uppdatera lite om julen som gått.
Fick till en bättre bild på våran julgran och när alla klappar låg där under. Vilket var ganska så många ändå, så jag hade vart snäll iår image30



Vi firade som sagt julen hemma hos oss iår, var ganska så emot det till en början men är glad att vi gjorde det. Jag tror det vart en mycket bra jul som första gång också, jag är iallafall såå nöjd med den.
Vi som firade var min mamma, hennes man och lilla syster. Patriks mamma, pappa och lillebror.



Gillar julmaten mer och mer för varje år, kanske man börjar bli vuxen? image5
Fick iallafall jättefina julklappar, presentkort, smycken, kläder, pengar, tavla, böcker m,m. Världens finaste lampa vart även min, såå fin! Måste ta mej till ett IKEA snarast och införskaffa mej ett bord eller något att ställa den på.



(Den är mycket finare på riktigt än på bild.)

Det var väl det om julen, har säkert glömt massor med detta var det jag orkade skriva för nu. Jo just ja vi spelade ett så himla roligt spel som P fick i julklapp. "Hur fan visste du det?" Ett spel vuxen spel med helt sjuka frågor tex "hur många toarullar gör en person av med på 1år?" Jag fattade frågan helt fel och svarade 825 000st hahaha. Tänkte att det var en hel livstid ju. Men hur många tror ni? Gissa så berättar jag sen..

Vill ni se mera bilder så kolla in min bilddagbok. klick klick.


> The song of today

2007-12-27 16:24:26 ♥ Tips


>

2007-12-26 22:09:57 ♥ Vardagsliv

Hallå Kära vänner!
Förlåt för den dåliga uppdateringen, men jag lovar att imorgon kommer det massor och massor med bilder. Skojs va? För imorgon är det sista juldagen för mej, träffa syster med familj och dela ut sista klapparna.
Eller nej jag har ju Trollis gos kvar, ses snart?
Nu ska jag hoppa ner i säng och börja läsa nån av mina nya böcker jag köpt idag. Var in på rean en sväng, jisses vilket kaos! Berättar mer imorron!
Har ni haft en bra jul då?
Många paket och god mat?

KRAM!

> En sak

2007-12-25 00:28:32 ♥ Vardagsliv

Ville bara säga en sak och det är att jag är sååååå nöjd med den här julen! Den vart så himla bra!
Maten, mina nära och kära, paketen, lekandet. Ja allt!!
Åhh nu kan jag sova gott :)
Uppdaterar mera imorgon med bilder och mera text.

> God Jul

2007-12-23 20:52:40 ♥ Bilder

God Jul kära läsare!
Kommer antagligen inte ha tid att önska er det imorgon så jag gör det idag istället.
Hoppas ni får en superbra jul!

image40

Pssst! Glöm inte kolla in alla nya bilder jag lagt upp idag, lämna gärna en kommentar också image17

> Julgranen

2007-12-23 20:41:19 ♥ Bilder

Årets julgran, fick inte till nått riktigt bra kort, bara med blixt och då vart det alldeles för ljust och fult image5.
Men den är så fiiiin och jag älskarn!

image39

> Viruset

2007-12-23 20:16:19 ♥ Vardagsliv

Som ni kanske lyckats lista ut så fick jag bort viruset. Heeelt själv och utan hjälp från datasnillet Joni.
Jag är mycket stolt över mej själv och så glad för nu kan jag knäppa kort, redigera och visa er igen image17
Bra va?!

> Hello Katten

2007-12-23 20:14:33 ♥ Bilder

image38

> Julklappar än sålänge

2007-12-23 20:07:29 ♥ Vardagsliv

Har redan hunnit med att få lite julklappar image15

Träffade ju Karro igår och fick massor med fina klappar, Hello kitty mjukisbysser, t-shirt och strumpor. Sen armvärmare och en annan topp med en stjärna på (såklart). Hon kunde det där med att köpa julklappar, LOVE IT!
Av mig fick hon Greys Anatomy, en armbandsklocka och olika badsaker.

Idag firade jag och pappa jul, han och jag för Baby jobbar. Fick presentkort på IKEA (superb!) och en asmjuk och gosig pläd från Klippan helt i ull (katten däcka på den direkt). Han fick tröja, dvd's och ett asfint fågelhus. Inte alls lika fint på bilden som på riktigt, vill gärna ha ett själv men har inget bra träd att sätta det i image7. Sen var det grejer till hans fru också med det har jag glömt bort vad det var hahaha.

Här är pics på mina saker, fina va?

image37


> Sötnöt

2007-12-23 19:08:37 ♥ Bilder

Man måste vila inför imorgon, det gör min bäbis mycket bra. Sötnos!

image36


> FAN!

2007-12-22 22:17:23 ♥ Vardagsliv

Fått nått satans virus på den stationära datorn, inget funkar och allt dör efter 10minuter.
Jag som knäppt massor med kort som jag ska redigera och några som jag ska visa er.
HELVETE!
Jag är såå arger för att det är felfelfelfel.. Den datorn ska alltid strula..
Hoppas jag kan få nån ordning på det snart..

> Jaaa

2007-12-21 20:15:54 ♥ Vardagsliv

Äntligen är allt klart till julen!image15
Klapparna och maten iallafall, och hjälp vad folk det var ute idag. Jag vart galen på alla som var i min närhet sisådär 100gånger minst. Alla kundvagnar överallt som blockerar och små barn som springer runt överallt och inte förstår att dom lätt kan bli överkörda av kundvagnar i juletider. Men lite arga blickar så brukar folk förstå att man lessnat image25


Har ni fixat allt klart? Eller ska ni in nu sista dagarna?

imorgon blir det sista julstäden, kanske att det blir en damsugssväng på julafton med. Men ja all annan städ ska bli klar. Träffa Karro på kvällen och byta julklappar, SPÄNNANDE! Söndag även dagen för julafton kommer pappa över och lämnar julklappar och jag tänker bjuda på mat, men ingen julmat. Det räcker det med 1gång, jag gillar inte julmaten alls. Sen julafton kommer mamma och hennes sambo min lilla syster och svärföräldrarna hit och babys bror. Hoppas på en superduper julafton! Men det tror jag absolut att det blir.

Köpte julglöggen idag som glittrar, jag gillar saker som glittrar. Hoppas den är god, gillar igentligen inte stark glögg men det får gå denna gång. FAN! Kom på att jag glömt införskaffa mej glögg muggar, jaja det får gå med vanliga glas :D. Känns också onödigt att köpa när man ändå aldrig använder dom mer än 1gång om året, typ.


> Tröttis

2007-12-20 20:13:28 ♥ Vardagsliv

Det här är verkligen familjen tröttis.
Jag sover massor, eller försöker göra det. Tvingar mej själv att ligga i sängen iallafall, men baby är tröttare än nånsin. Han sover och sover och sover, igår när han kom hem somnade han i datastolen haha, nu ligger han och sover på soffan. Inte alls ovanligt, han kommer hem från jobbet äter och lägger sig på soffan för att kolla något på tv, men efter 5minuter så snarkas det. Men om man frågar om han sover så gör han ju såklart det inte alls, han blundar ju bara och lyssnar på tv'n. Han ni hört det förr?

Imorgon vart det uppsala bara en gång tillslut, får ta med mej Babys bankomatkort, Aaaaaaahhh!!! Spännande! image25
Han fick sin julklapp av jobbet idag, en grej som vi båda tänkt att det måste ju bara vara prylgalna idioter som har sånna. Iofs så är min karl extremt prylgalen och det är ett under att vi inte redan har en sån. Men det räcker väl med ölmaskinen tycker jag. Jaja imorgon ska jag införskaffa mej smaker till våran nya leksak Soda Strem, testa om det är nån höjdare. image16

Nån som testat?
image21




image24

> Bättre

2007-12-20 13:17:46 ♥ Vardagsliv

Känner mej faktiskt en smula bättre idag, även fast jag sovit as dåligt hela natten och vaknat av feberfrossa flertal gånger. Men Kan Jang är superduper!
Mamma kom och väckte mej imorse och började plocka och städa, så då var det bara att kliva upp och hjälpa till. Hade ingen lust alls att göra det men ja hon hade ju inte låtit bli att göra det själv ändå. Så nu är det bara datarummet och köket kvar att städa sen är det fint till jul. Skönt!
Imorgon blir det iallafall stan (finaly) men 2ggr haha, åker med mamma på morgonen och sen hem igen och tillbaka med Baby. Vi lär ju inte vara ensamma. Ska ju handla sååå mkt grejer, mat till julen och mat till annars. Sen några julklappar som är kvar, men jag tror jag har klart redan vad jag ska köpa. Det är nog inga problem. Det värsta är att handla mat, jag hatar det!
Fruktansvärt trist!

Nu ska jag äta lite mandariner till frukost/lunch. Gottis! Absolut bästa frukten!

> Semla

2007-12-19 20:34:45 ♥ Vardagsliv

Jag skulle nog kunna döda för en saffranssemla.
Måååh så gott!
Måste ta mej till närmaste fik där det finns. Kanske med mamma på fredag? Säg ja då! image17



när vi ändå pratar sånt man äter så går det bra med GI fortfarande, inte lika hård nu i juletider men jag går iallafall neråt och inte uppåt.

>

2007-12-19 18:55:42 ♥ Vardagsliv

Jisses vad jag tycker synd om mej själv! Jag känner att jag får det också.
Jättedålig, bara ligger i sängen orkar inte göra något annat, har sovit mest och snorat.
Tror jag även har lite feber, förstår inte varför jag är sjuk. Kanske har att göra med att jag stod ute utan jacka innan manson. Dumt! Men är huvet dumt får kroppen lida!
Väntar på att Baby ska komma hem från affären med lite juice och mirakelmedicin (kan jang), för det är nån medicin jag tror på. Förhoppningsvis så hjälper den direkt och jag är frisk imorgon, hoppas går alltid. För jag har inte tid alls att vara sjuk nu, jag vill ju komma in till stan såfort som möjligt, för i helgen lär det inte vara skoj att vistas ute med alla andra "sista minuten" folket. Men det blir nog så iallafall, gaaah!

>

2007-12-19 10:58:04 ♥ Vardagsliv

Men kul att vakna redan kl8 på morgonen, när man somnat sent och inte orkar göra något.
För det ska ju vara så j*vla snorigt! 1000 miljarder saker som skulle behövas göra men jag tänker inte springa omkring och droppa snor överallt image6 och huvudet dunkar. Trevligt va? image5
Förhoppningsvis så blir iallafall nått gjort när baby kommer hem, har massa grejer står överallt som ska ut i garaget. Bara dom försvinner så kan jag andas ut lite och slippa störa mej på dom, varför jag själv inte gör det?
Nej för att då blir det fel sörrni! Viktigt sånt dära när det ska in i babys lekstuga.

Har lagat bärbara så nu kan jag äntligen sitta vart jag vill igen och inte i kalla datarummet. Det blir ju helt knas när man är van vid något och det inte funkar. Den har ju ändå inte funkat på nästan 2veckor och jag vart helt oberoende av dator och lessnade på det helt. Icke bra ju! Jag är ju datatjejen haha. image5

Vet inte riktigt vad jag ska sysselsätta mej med idag, hungrig och skulle vilja ha lite frukost men är för seg för att orka. Idag tänker jag vara extremt lat, sådet så!


>

2007-12-18 21:37:24 ♥ Vardagsliv

Åhhh!!
Blir nog inget shoppande imorgon, SNYFT!
Skulle ju igentligen in för att träffa psykologen först men hon ringde och sa att hon var sjuk.
Så nu får jag inte träffa henne på en vecka till, jag som verkligen hade behövt det. Jaja inte mycket att göra åt..
Känner själv att jag börjar på att bli sjuker, snoren bara rinner i näsan och kroppen trött och seg..
Det var ju inte längesen jag var förskyld ju! Jag som vart så frisker nu ett tag..
SUCK! 

> Blablabla

2007-12-18 14:11:33 ♥ Vardagsliv

Ohh så bra det går med mitt stressande haha! Jag har inte börjat med det idag heller, men destå stressigare blir det dom andra dagarna. image30
Vill gärna ha allt annat klart först innan jag börjar greja hemma. Ha maten och alla julklappar inslagna och färdiga.
Men det blir det nog imorgon, hoppas bara att man hittar dom perfekta julklapparna. Brukar inte vara något problem, man köper bara något man själv gillar så borde den andra också göra det haha. Om inte så kan man ju ta tillbaka dom image25
image35


Ska fira dagen innan julafton också, med pappa. Bara pappa och ingen pappas fru, hennes barn kommer över till dom och det blir så trångt om vi ska ses allihopa. Men det gör ju också att man börjar fundera på om man inte får komma dit alls och visa sig. Men det är nog bara jag som är paranoid. Trist som fasen att vi inte ska kunna ses alla tillsammans, syster med familj och pappa med fru. Men det skulle väl bli nångång efter jul, antagligen nästa år? Jag hatar verkligen att ha så många olika familjer på julen, tur att baby bara har 1 image16

Förresten! Som jag sa igår, nu är mina Nip/tuck avsnitt slut! Men såg att det fanns 4säsonger att köpa och att det spelas in fortfarande, jag säger bara LYCKA! Nu gäller det att man får en peng i julklapp så man kan införskaffa sej nästa. För januari är verkligen en fattig månad! image7

> Lista.

2007-12-18 01:41:49 ♥ Vardagsliv

Eftersom Baby är jobbig och bara snarkar och svettas mängder och jag bara blir arger så klev jag upp ur sängen och tog mej lite gröt (kom jag på att fortfarande inte gillar det). Försöka bli dödstrött igen.. Hittade en skoj såndär fylla i grej som jag tänkte sysselsätta mej med:

VAD JAG TÄNKER PÅ NÄR JAG HÖR ORDET:

Grön: Gräs
Sockervadd: Fy fan
Ost: Smält!
USA: Drömmen
Utanför: Kallt som fasen
Picasso: Nästa världskändis
Krulligt: Änglahår (haha dont ask)
Sex: Ja tack
Frukt: Apelsiiiin
Alkohol: Rödvin tack
TV-shop: Cp grejer
Pyssel: Irriterande (annars är det super)
Skräckfilm: Nej tack
Betty Boop: Quite
Kusin: Sarah
Skitfilm: Alla
Humor: 2 and a half men
Paris Hilton: Pinkie
Dricka: Vattn
Jesus: Alma haha
Doft: Gröt
Destruktiv: Jobbigt
Julen: skräck
Vass: Mhmh
Varmt: Kaffe
Medeltiden: Det blir bara ett ? framför ögonen
Pizza: Så sugen
Döden: Svart
Blod: Spännande
Skönt: Vatten
Begravning: Hata
Humanist: Was?
Gott: Vatten (törstig kanske?)
Bröllop: *rycker på axlar*
Kärlek: Baby
Mardröm: Skönt att vara ur sån period nu
Sommar: Varmt och äckligt
Äckligt: Sommar? Haha
Djurpark: Jag vill gå!
Härligt: Sova
Vinter: Lovely
Läskigt: Mördare
                   

> Oh no!

2007-12-17 20:11:27 ♥ Vardagsliv

Tappat data och blogg suget!
Blir bara uttråkad direkt när jag sätter mej här. Kanske för att jag är helt besatt av att kolla på Nip/tuck. Såå bra ju! Plastikoperationer är spännande som fasen, och jävligt äckliga.
Måste beställa hem dom andra säsongerna med så det aldrig tar slut, har ingen aning om det spelas in fortfarande med jag tror inte det. Kan tänka mej att det blir alldeles för segt isåfall.



Annars gör jag inte så mkt mera, typ kollar dvd, gosar, städar, läser böcker och försöker läsa igenom bloggarna jag gillar och såklart sover. Mysigt och behövligt som fasen!

Men imorgon är det planerat att stressen inför julen börjar, listor, städning, shopping, inslagning av paket, paket utdelningar och matlagning. Härligt! Hoppas på att grannen kommer in snart nu, måste jaga ut karl'n i skogen först. Jag vill ju klä den nuuu!

Lovar att jag kommer vara tillbaka snart igen, det är ju faktiskt inte många avsnitt kvar nu = SNYFT!

Hur mår ni? Längesen mina favorit kommenterare sa något, lever ni? Girlie och Maria?


> Åh

2007-12-16 17:12:24 ♥ Vardagsliv

Sååå bra igår!!
Jag är kärare än kärast i Manson! I mina ögon är han ju bara sååå het!

Massa strul när vi skulle ta oss dit och komma rätt haha, vi såg verkligen inte globen även fast vi bara var några 100 meter ifrån haha. Men ja vi kom i tid iallafall, hade inte gjort något om vi kom senare. Såå lång tid mellan banden, inte så mycket för turbonegro så det hade man faktiskt kunna missa. Men kul att se ändå!
Synd var väl att vi hade sittplatser, jag hade gärna hoppat runt där nere bland dom andra.
Vart Alma som fick följa med istället då troll hoppade av i sista minut, men det gör inget darling. Vi är förstående ;)
Nu längtar jag tills dvd'n kommer ut då han filmade hela konserten och jag vill se den igen, igen och igen!
Galet mycket folk var det, och alla möjliga stilar på dom. Skoj att bara se det, förrutom dom som satt bakom och gav oss extremt mkt tinitus flera ggr.

Nu ska jag slappa på soffan och äta bakis mat. Fast jag inte är bakis, jag håller P sällskap.



Bästa låten igår! Eller nja alla var lika bra, men denna fastna på hjärnan direkt!

> Ööh..

2007-12-15 12:45:44



Trött, deppig, fryser som fasen.. Svider och gör ont i hela magen.. Självhat gånger 1000..
Härlig dag! Yes!
Lite pulverkaffe (bläh), julmust och en lussekatt så kanske det känns lite bättre.. Ehum nope..
Nästa test blir smink och kläder, om jag nu haft några kläder och inte mitt fejs vore så jäklarns felat och äckligt..
Gaaah!

Men Manson idag, just nu känns det bara fuck it! Men tror inte jag kommer tycka det när det väl är dax!
På med "masken" och le och tyck bra om allt. Det är så det funkar..




> Imorgon

2007-12-14 14:54:27 ♥ Vardagsliv

Är det äntligen dax!
Skoj skoj!!

image34

> Argh!

2007-12-14 14:30:14 ♥ Vardagsliv

Blir så himla sur!  Kaffebryggaren har sagt upp sej igen! Exakt samma fel som för ett årsen, är det meningen att en kaffebryggare bara ska hålla ett år? Okej om det inte är kvalite men nu är det ju det. Eller ja inte!
Den slutar bara brygga rätt som det är, gör man 7koppar blir det 2. Förra gången vi hade det problemet lämnade vi in den på duka och fick en ny. Hjälper inte att kalka av heller, inte slå och banka på den heller. 3dagar utan morgon kaffe, det är hemskt! Är det nån mera än jag som har den här bryggaren och haft liknande problem? Har ni kunnat fixa det?

> Gäsp!

2007-12-14 14:24:23 ♥ Vardagsliv

Fy f*n vad trött jag är idag! Somnade ju iallafall "tidigt" igår. Upp "tidigt" med, så duktig så. Hade önskat mej en julfrukost med lussebullar och pepparkakor. Men P hade fattat fel och köpt vanligt bröd istället för lussebullar, hur tänker man då? image30 Men det vart iallafall en pepparkaka med glögg, gott som fasen med socker attack i magen = ajaj.

Sen nattade jag P och gick hem till mamma och tittade på lite Desperate housewives. Nu segar jag framför datorn och vill bara krypa ner under täcket.

image33

Lekte lite med kameran för att få tiden att gå, omöjligt att få till nått bra kort på sig själv. Men tröttis Annah är icke snygg, då ser man ut såhär. Men jag har iallafall finaste toppen på mej! Made by Anna! Och världens längsta stav i läppen image25

> Lucia

2007-12-13 20:34:52 ♥ Vardagsliv

Uppersittar natten slutade i att Alma somnade redan kl3, jag fick roa mig själv tills morgonen då P kom hem och körde henne till sej. Nu har snart Lucia dagen vart, inte hört eller sett någon lucia alls. Kanske får ta och kolla på nyheterna senare, där brukar det väl vara sånt? Annars finns det väl på youtube, där allt annat finns. image5. Eller nej jag tror jag ritar en egen. Vad tycks`? Haha söta va?

image32

Shit nu är det inte alls lånt kvar tills julen är här! Jag har ingen alls julstämmning! image6
Måste sysselsätta mej med något som ger det, tror kanske att det kommer nästa vecka när jag och Baby ska åka och köpa sista julklapparna och julmaten. Fixa julmusik och lyssna på hela dagarna med, det brukar funka. Sen kommer ju julgrannen fram snart och ja då kommer julkänslan garanterat. Tror ni inte? Ska ta och dricka mej lite glögg snart med massa russin! Själklart "barn" glöggen den är ju så mkt godare! Mmm image30

>

2007-12-12 12:49:01 ♥ Vardagsliv

Saknar ju att skriva här.. Att det lätt blir ett sånt beroende det här med bloggandet..
Iofs så är jag ett beroende människa som blir besatt i allt! Gillar jag det så är det ordentligt och nästan till överdrift, gillar jag det inte så är det ren avsky mot just det. Svart eller vitt det är jag! Det är min personlighet..

Allt annat börjar kännas bättre, skönt! Eller ja i perioder iallafall.

Idag/kväll/natt blir det lussevaka med Alma, det är något vi alltid gjort alla år. Igentligen är vi inte ett dugg intresserade av lucia på tv'n på morgonen eller annat utan det är bara något vi gjort ändå.Inatt blir det nog massa tv tittande, eller serier. Har börjat kolla på Las vegas på eftermiddagarna på 5:an. Det är ju så jäklarns bra! Så var tvungen att ladda ner alla säsonger som finns, spännande! Sen kanske jag kan få min julklapp av Alma lite tidigare, jag ska ju få Nip/tuck! Jaaaa!!

Nu blir det kaffe så jag vaknar till liv och inte somnar om igen.

> Hej

2007-12-11 21:13:10

Hej på er kära vänner!

Inte skrivit något på några dagar nu, sorry för det!
Var på födelsedagsfest i lördags vilket spårade ur totalt och jag fick en freakout på min baby :( , absolut inget menat mot honom alls. Men det var väl all ilska jag har mot mig själv som han fick ta emot istället. Tråkigt!
Så nu är det inge mera alkohol med trasig själ och flera dagars fastande! Jag mår fortfarande mycket dåligt över vad som hänt, men tänker ändå att alla blir vi knäppa när det blir sådär för mycket. Jag tror ni vet vad jag menar?
Jag tar en paus på några dagar nu och försöker kämpa mig uppåt igen.
Jag tror att allt kommer att vara "bra" igenom om några dar. .

För på lördag är det ju dax för Marilyn Manson, LÄNGTAR! Ska verkligen bli en kul upplevelse.

Jaja nu vet ni varför det vart så tyst här ;) Jag kommer tillbaka snart igen, lovar!
Ska tvinga i mig själv något att äta nu och sen troligen sova. Eller tillbaka framför tvn och stirra på den, blivit mycket sånt nu i dagarna med Baby. Mysigt!

Vi hörs!

> Julen

2007-12-07 16:44:21 ♥ Vardagsliv

Nu är det klart och bestämt julen ska firas hemma hos oss! Bra eftersom jag kommer ha världens finaste julgran, hoppas jag iallafall.image25 Har ju handlat massor med fint julpynt! Bara inte P kommer hem med världens största julgran som hade gjorde första året vi hade julgran hemma. Då bodde vi även i lägenhet på 2rum och kök, kan säga så att vardagsrummet försvann och täcktes av jättegranen image30. Men den var ju jättefin iallafall, men ut åkte den direkt när jag såg den. Svårt ändå när man tittar på en gran utomhus och se om den verkligen får plats inne eller om den blir jättestor.

Nu ska jag duscha och vräka i balsam i håret, drar ju ur färgen ur håret. Blekmedlet från BlueFox kom idag, har läst att det ska vara ett riktigt stark sådant. Läste även att det var nån som tappat håret av den image6. Men mitt hår har tålt väldigt mycket genom åren så det tål nog det här med, annars har jag nån peruk ligger från nån maskerad image25.
Får se sen om jag vågar mej på att bleka håret idag, eller om jag väntar ett tag till. Vill ju helst inte se ut som enimage24 brasa i skallen image25

image21

>

2007-12-06 17:12:34 ♥ Vardagsliv

Usch vilken långdag!
Psykologbesök kl10 och var tvungen att kliva upp redan halv9. image6 Vilket är ganska så tidigt för att vara jag, iallafall när man inte sover ordentligt. Men har höjt dosen på nya sovapillren så nu ska det nog gå bättre. *håller tummar*
Iallafall så var besöket hos psykologen ordentligt jobbigt denna gång, bröt ihop totalt och bara grät. Man blir alltid så tom efteråt, helt slut! image7 Vill gå och sova redan nu men ska försöka hålla mej uppe tills efter lyxfällan (favortprog.). Fattar inte riktigt varför det blir sådär tomt efter? Men ni som nångång gått själva hos en psykolog vet ju hur det kan vara.
Haha! När jag sökte på gäspa på bilder, kom upp massor och man blev ju jätte gäspig av att bara titta på dom. Testa!

Ska försöka få i mig nått att äta nu, tappat matlusten helt. Tråkigt när det gick så bra med GI innan, men den kommer väl förhoppningsvis tillbaka snart igen.
Sen blir det spela Age of Empires tills det är tv dax, sen äntligen sängen image30
Det blir nog ingen mera uppdatering härifrån idag, men imorgon hörs vi igen kära vänner!


> Musik i veckan som gått.

2007-12-05 22:20:43 ♥ Tips


image31
Kul grej, kolla vad man lyssnat på mest under veckan!
Timbaland borde ju igentligen ligga 1:a ser det ut som.

> Blond igen?

2007-12-05 21:41:47 ♥ Bilder

Jag har beställt blekmedel nu (tack, Karro), ett j*vligt stark sådant. Kan hända att håret ramlar av, men ja vad gör det? Det finns ju peruker image25. Satt och kollade på bilder här om dan och kom på att jag saknar det blond/svarta JÄTTE mycket! Det var ju så fint, men fasen vad man fick trassla med håret hela tiden. Jag får infall lite då och då att jag ska bli blond igen, sist slutade det efter 6blekningar ändå i att jag vart svart igen. Men ja jag gör ett försök till! Trivs jag inte i det denna gång heller så ja då är det ju bara färga tillbaka igen. Håret kommer bli sådär härligt slitet så det är lätt att greja med det, det är nästan omöjligt att göra något nu. Det är bara mjuk och äckligt! Jag gillar trasselhår!

image29
Kanske inte dom snyggaste bilderna image30 men det är sådär det ska bli igen iallafall. Om det bara kunde växa liiiite snabbare.

image24image21

> Tradera

2007-12-05 15:12:28 ♥ Bilder

Tvungen att slänga ut lite auktioner på tradera, se om det är något av värde för nån annan. Så mycket kläder som bara ligger och är fina, bättre om nån annan får det till användning istället. Kolla mina auktioner? klicka här!

image28Igår spenderade jag hela dagen och natten med Alma, tvingade henne att kolla igenom 6avsnitt Desperate Housewives så hon var ikapp med mej. Måste ju ha någon att diskutera det spännande som sker med image25. Dålig på att uppdatera här igår med, men det tror jag nog var helt okej för er. Det verkade så iallafall, ni har ju blivit ganska tysta av er igen. Jaja nu kom jag bort från ämnet. Innan Alma vart hem skjutsad halv5(!) på morgonen image18 hade vi en fotosession image5. Såå skoj bilder, det var sådär "gör vad du vill i 20sec, klick klick klick", Här är mina favorit bilder!

Nu ska jag röka, dricka kaffe och sen tvinga mig själv att slåin julklappar. Fick hem flera idag, så nu j*klarns är det snart klart! image15

Ha det bra hörrni!


image24

image21

> Desperate Housewives

2007-12-04 18:01:12 ♥ Vardagsliv

Dom har ju släppt värsta spoilers på kanal5's hemsida!
Det tycker jag är jättedåligt! För hade jag nu inte redan sett det där avsnittet så hade jag blivit jättearg.
Man får ju se bilder direkt när man kommer in på sidan och fattar direkt vad det gäller. Usch dåligt!
Mycket dåligt!

Men igår var det mest spännande avsnitt jag någonsin sett! Jag kunde knappt andas efteråt!
Undrar när det visas i sverige? Är ju avsnitt 3 som visas ikväll på tv och det var avsnitt 9 jag såg igår.
Nu är det 12dagar kvar tills nästa, jag längtar!!

Tittar ni på Desperate housewives? Sverige eller USA?


> Dripp Dropp!

2007-12-03 20:11:00 ♥ Bilder

image27Testade att fotografera vatten som droppar idag. Har alltid velat men vet inte riktigt varför jag inte gjort det tidigare. Men nu är det gjort iallafall, visst vart det tufft? Vart ett antal kort innan jag vart helt nöjd.

Vad har jag mera gjort idag förrutom att jaga droppar ?image25

Joni har vart här och hjälpt mig koppla bärbara till tv'n, gick inte med Vista så ska ändra till XP igen. Lika bra det för min kära dator orkar ändå inte riktigt med Vista. Joni är min bästaste datatekniker image25.

Karro var också förbi en sväng fick jättesöta Bukowski nallar som man hänger på mobilen, tack sötnos! Sen en chockladask, jag gillar presenter woho! image15.

Nu ska jag testa ett nytt spel, tipsar om det är bra.

See ya!

image24image21

> Så var det

2007-12-03 14:22:43 ♥ Vardagsliv

Ny vecka igen då, fasen tiden går ju så jäklarns fort!
Har inga speciella planer denna vecka, bara ett psykolog besök inplanerat på torsdag, och doktor samtal.
Tror jag ska åka och hälsa på syster nått i veckan med, var ett tag sen vi sågs nu.
Det finns mycket jag skulle vilja göra men har tappat all ork image20. Kommer nog tillbaka lite snart.
Snart dax för Marilyn Manson med, kommer nog bli galet skoj! Det är det alltid när du och jag gör något sweetie!

Fixat flera julklappar iallafall, så nu jäklarns börjar det bli klart. Skönt och tråkigt! För det är ju sååå skoj att köpa presenter till folk, roligare att ge än att få. Eller nja det är nog kanske lika image25. Vad tycker ni är det roligare att ge än att ?

Idag är det Winnerbäck som står på spelningslistan, min favorit skiva Söndermarken.

image24image21

> Funderingar om julen

2007-12-03 00:20:17

Julen..
Det närmar sig med stormsteg.. Har fortfarande inte riktigt klart över hur det blir. Vart vi ska vara, vilka det ska vara. osv..
Det jag önskar mest av allt är att det blir en bra jul, en utan tjaffs och hemska ord..
Man glömmer så lätt bort att det nästan alltid varit så, kanske förtränger man det snabbt som attan för att det inte ska göra så ont. Jag vill ha en lugn och fin jul utan den där inre stressen som gnager över att snart kommer det massa påhopp och elaka ord. Det tror jag att vi önskar oss allihopa? Just nu orkar jag bara inte en till jul på samma sätt som förr. Vi kan väl testa något nytt? Att bara vara snälla och tycka om varandra, om man nu inte gör det så kan man väl låtsas?Det finns ju faktiskt 364dagar till på året att använda sånt dummt på..

> Julklapps planering

2007-12-02 15:11:26 ♥ Vardagsliv

Surfar runt lite överallt och spanar in julklappar, har ju några kvar. Men vissa personer är ju så otroligt svåra att köpa till image7. Har ni nått tips på sidor där man kan hitta julklappar till alla? Eller sidor där man kan hitta julklappstips? Kan inte skriva ut till vilka jag har kvar att köpa till för flera av dom läser ju faktiskt här. Då kan dom lätt lista ut vad dom ska få också kanske. image6

Igår spenderade jag och P kvällen på Arlanda, skulle hämta P's mor och far men planet var 3timmar försenat image7. Icke skoj att sitta på Arlanda och glo kvälls tid kan jag lova!
Han iallafall gå en sväng Gränby centrum innan och jag fick en jättefin Hello Kitty pyjamas av min fina P, tack så mkt! Den är så skön så jag tänker tillbringa hela denna dag i den image17 .

Strax blir det matlagning, bacon pastasås (lök, bacon, grädde och massa vitlök) den är så good!. Bara komma på vad man kan äta till, eftersom man inte får äta pasta längre image25. Fast det får nog bli det ändå med fullkornsdinkelpasta, låångt ord.

Sett att det är flera bloggar som julpyntat, tror jag skippar det eftersom jag suttit så många timmar med den jag har nu. Var igentligen massa snöstjärnor på den från början, men vete tusan vart dom tog vägen?

Nä nu ska jag fortsätta min julklappsjakt, vad sysslar ni med idag?

> Evan Almighty

2007-12-01 15:47:04 ♥ Vardagsliv

Precis kollat färdigt på Evan Almighty, vilken film!
Var längesen jag såg en så spännande film image18. Även om det nu kanske var en barnfilm? Så var den faktiskt superbra! Jag tror inte jag behöver skriva så mycket om vad den handlade om för alla har nog sett reklam på tv för den. Om inte handlar den om Bruce som får ett uppdrag av Gud att bygga en ark, för att det kommer en syndaflod. Sen händer det massor(!) med galna saker. Kul att se hur duktiga dom varit med djuren, helt otroligt att det går. Så nu vill jag verkligen ha en liten apa image18


Fimen får iallafall 5 Hello Kittys i betyg av 5 möjliga.

image26image26 image26 image26 image26

image24image21

> Madonna day

2007-12-01 13:38:47 ♥ Vardagsliv

image24Yes idag blir det en madonna dag, har laddat hem (ajabaja) alla hennes skivor över natten. Jag gillart! Har ni nån favorit låt eller album med Madonna?

Vaknade alldeles försent, ingen som väckte mej men jaja får väl överleva med en dags sovmorgon. Hoppas bara jag kan somna ikväll, får testa sömnpillren bättre då eftersom jag var alldeles för trött för att märka nån skillnad igår. Det ända jag känner idag som bivekning är att jag har ont i musklerna, typ träningsverk i hela kroppen. Tänk om det vore så att jag gjort ett träningspass under natten utan att jag vet om det, vilken grej! Då skulle jag var überhet lagom till Beach 2008 om det fortsatte så. Drömma går ju alltid image25

Igår var det som sagt psykolog besök, ett riktigt intressant sådant. Jag analyserar allt så bra och kommer på bra lösningar till allt, men sen när det kommer till handling så backar jag direkt. Varför ska allt vara så svårt?

image25
Efter det vart det IKEA besök, shoppade massor mera julsaker! Eftersom jag är medlem i IKEA family så var det 25% på nästan alla julsaker. IKEA som redan är superbilligt vart alltså ännu billigare. Ska fixa kort i kväll när det är mörkt på en ljuslykta jag köpte, såå fin! Men varför ska det vara så många dagar kvar tills det är dax att ta in granen, jag vill ju klä den nu!!

Handlade även lite julklappar så nu är jag klar med några stycken iallafall. Skönt! Men har resten klara på vad det ska vara, men ut och trängas med alla andra i sistaminuten är ett måste image18. Har ni köpt färdigt eller ska ni göra det sen?

image24image21