> Dagens pyssel

2008-02-29 21:05:23 ♥ Pärlat

image146

Två stycken armband till, ett grönt och ett svart. Det svarta är tre rader pärlor runt om istället för 2 som dom andra.

Det här är ett armband jag kommer ge till speciella personer i min närhet, det tycker jag att ni med ska göra. Bara en liten present ändå "bara för att" är oftast dom presenterna man kommer ihåg och blir mest glad över.
Maila: [email protected] om du är intresserad.
Armbanden kan levereras direkt till din speciella och i en fin presentpåse.

> Dagens hur gör man?

2008-02-29 15:40:30 ♥ Vardagsliv

image145igentligen när man vill ha en större sjal i håret, hur gör man för att få den att sitta kvar?
Som tex den här på bilden.

Jag har mindre och dom är det väl inget större problem att få att sitta kvar.
Dom blanka i satin glider bara ur och det gör oftast dom här stora med.
Tycker det är jättesnyggt att ha en sånhär stor i håret.
Jag lyckas alltid trassla in den i håret och det blir bara inge bra. Sätter man fast den med hårnålar?
Help!

> Dagens anklagelse

2008-02-29 15:16:00 ♥ Vardagsliv

Nu kära vänner har solen kikat fram och snön har äntligen börjat smälta bort igen. Så imorgon är det vår hoppas jag!

Har vart och fikat med 2vänner och skvallrat massa skoj. Dom klagade på mitt "Jag har alltid rätt och tycker alltid tvärtemot", ju mer dom säger att jag är det så inser jag att jag verkligen är det. Det är inget jag tänker på utan det bara blir så. Så jag är nog dryg och envis som dom säger, but i like it!

> Dagens WTF?!

2008-02-29 09:23:20 ♥ Vardagsliv

Det är snö ute! Ganska så mycket med, kanske inte så mycket så det går att göra snögubbar. Men ändå!
Vad hände med våren som skulle komma nu? Okej att vintern är min absoluta favorit årstid. Men nu hade jag börjat ladda för vår och sommar. Jag hoppas det här bara är som tidigare, 1dagsvinter. Annars blir det väl rekord för hela vintern istället och ligger kvar flera veckor. aaah hemska tanke!


> Dagens shopping

2008-02-28 18:25:12 ♥ Vardagsliv

Mötet gick bra idag och min DBT börjar snart, äntligen! Det ska bli mycket spännade och väldigt läskigt. För nu ska man ju släppa alla sätt man tidigare tänkt och fungerat på. Hantera känslor, relationer på ett bra sätt osv. Djupgrävning i känsloarkivet ungefär. Lära sej om medvetennärvaro, vad det nu är?

Gjort ett superfynd idag på New Yorker, gillar verkligen affären. Så snygga underkläder, kläder och accesoarer. Skulle kunna gå omkring där huuur länge som helst. Är ju så stort, 1.100 kvm. Iallafall så saknar jag min JL tröja och ångrar att jag sålde den på tradera. Den var så skön och den höga kragen var mys, letade på massa ställen på nätet igår efter en ny eller nån liknande med just kragen. Men vet ni!? På New Yorker hängde det en svart tröja med texten I Will Rock You, med högkrage. Kolla prislappen 49:-! Jag är så nöjd och den är superskön verkligen. Nu längtar jag tills vi kommer hem från Aruba och man kan börja använda sina pengar igen.

Kollade bokrean men hittade inget spännande alls. Man kan ju lika gärna köpa pocket dom är ju billigare, vart 3st på akademibokhandeln. Hoppas bara nu att dom är bra och räcker länge. Eller så får jag sluta sträckläsa dom istället.




Fruktansvärt trött så det blir nog sängen tidigt, vart bara nån timme inatt. Men nu natten som kommer ska jag sova ut ordentligt. Pillerleverans idag, yey!

Men först bloggläsning, crosstrainer, dusch..


> Dagens låt

2008-02-28 17:46:38 ♥ Vardagsliv




All I wanna do is (BANG BANG BANG BANG!)
And (KKKAAAA CHING!)
And take your money

Inge vidare bra, men har P3 star på ibakgrunden och där spelas den hela tiden. Så den sitter fast i hjärnan nu.

> Dagens pyssel

2008-02-28 00:06:06 ♥ Pärlat

image144

Så nöjd med dessa armband, har flera på lager i andra färger. (kommer bilder senare)

Ett armband jag kommer ge till speciella personer i min närhet, det tycker jag att ni med ska göra. Bara en liten present ändå "bara för att" är oftast dom presenterna man kommer ihåg och blir mest glad över.
Maila: [email protected] om du är intresserad.


> Dagens fråga

2008-02-27 21:41:20 ♥ Vardagsliv

Ni kanske kommer ihåg att jag berättade om min vän som försvann ett tag och jag visste inte vart hon var.
Nu är det så igen, människan har vart borta i över 2veckor nu.
Antagligen så ligger hon på sjukhus igen och vad dom opererar bort denna gång kan man ju undra, hjärnan? För det kan ju inte finnas så mycket saker kvar i magen att plocka bort.
Kan man ringa till sjukhuset och höra om hon är där?
Får dom berätta sånt?

> Dagens ursäkt

2008-02-27 20:13:56 ♥ Vardagsliv

Jag är ruskigt dålig på att blogga på dagen, men jag sysslar oftast med annat och har ingen bra blogg inspiration. Men kvällarna finns det så ni får överleva med det.


Sov extremt länge idag, kunde verkligen inte somna igår. Låg och läste El Choco och kunde inte sluta, spännande som fasen. Kanske att det kommer en recension sen om den är värd det. Just nu känns det så. Men ibland kan ju böcker totalvända.
Sen kom en ångestattack smygandes så vid 3tiden stod jag i en smällhet dusch och peelade kroppen, smörjde bus, helkroppsrakning, ansiktsbehandlingar osvosv. Bra ångest hantering!

Imorgon ska jag in till Uppsala på möte och sen kolla lite bokrea med mamma, jag letar efter en speciell bok och hoppas att den finns där vi är. Måste spara mina pengar så det blir ingen mera shopping fast jag känner ett stor stor sug. Kanske mamma är snäll och sponsrar mej med något? Hoppas kan man ju alltid.

Nä nu måste jag kolla roomservice och få lite tips och ideér.

> Dagens fundering

2008-02-26 22:10:26 ♥ Vardagsliv

Kollar på Gynning vilket jag tror att ni alla gör, nästan iallafall.

Jag gillar dom här ego-programen mest, sååå himlarns galen kvinna. Kul som fasen.

Men det jag ville komma fram till var det här med kändisparfymer, jag tycker det känns liiite B. Lite sådär som nått mellanting mellan Date och märkesparfymer. Antagligen för att dom är billiga?
 
Det jag undrar är om kändisarna använder sina egna parfymer?
Jag tror inte att dom gör det. Vad tror du?




Men även fast det känns lite b så äger jag alla Paris Hilton parfymerna image14

> Dagens Dag

2008-02-26 21:49:24 ♥ Vardagsliv

Hjälp vad den här dagen har gått fort. Men det känns ändå som att man inte gjort ett dugg, fast det har jag nog?
Eftersom det är först nu jag har tid att blogga haha.

Jag har pärlat jättesöta grejer idag som antagligen kommer upp på bloggen imorgon ska fixa lite mera först. Vill inte avslöja för mycket. Det tog "bara" halva dan att göra det. Men åh vad jag längtar tills jag får visa.

Sen var jag hem till min vän Sarha även kallad Troll. Hon har köpt hus och det var första gången jag var där mitt ute i ingenstans. Men åh så fint det var! Supermysigt och vi spåna massa inredningsideér så ja det kommer att bli så fin fint där sen, fast det var det redan men ja ännu finare. Tänk och kunna bo sådär, jag skulle vara naken hela tiden. Inga grannar alls att tänka på. Jag hoppas hon åker iväg på nån festival i sommar, då ska jag och Baby vara kattvakt, glöm inte det! Annars hyr vi gäststugan, för en sån fanns det med. Med ett rosa kök (!) som jag missade att titta på, fasn!

image143

Visst är hon vacker?! Ögonen liksom!
Jag ser mest ut som en potatis haha, det är ju min grej, att se ut som en potatis på kort haha.


image136

> Dagens natti

2008-02-25 21:02:03 ♥ Vardagsliv

Nu säger vi godnatt efter en ganska så effektiv dag, städ, matshopping, matlagning , läkarbesök, psykologbesök och massa viktiga mailskickande och lagt upp tradera auktioner.
Jag känner mej nöjd!

Imorgon kommer jag vakna av att Nova kommer, fint! Jag har saknat henne då vi inte setts på några dagar. Men hon är fasen beroende framkallande, det är alla mina vänner.

Jag kommer drömma om yoghurt inatt, planerar redan nu att jag ska åka till affären direkt imorgon och införskaffa mej mera. Mmmm!

Nä sängen var det, vart inte så mycket sömn natten till idag. 3timmar..



image136

> Dagens pyssel

2008-02-25 16:58:22 ♥ Pärlat

image142

Ett armband i rosa, silver och flamingos.
JAg gillar det för att det är lite "crazy", men är snyggt till rätta kläderna.

> Dagens kärlek

2008-02-25 16:55:21 ♥ Tips

Jag har blivit yoghurt beroende!
Testade Yoggi dröm persika och vitchocklad och jag är kär.

Vad hände? Jag som verkligen hatade yoghurt tidigare, bara någon pratade om yoghurt så blev jag illamående..


> Dagens operation fylla kyl och frys

2008-02-25 15:57:57 ♥ Vardagsliv

Var till Uppsala idag och träffade läkare och psykolog. Det gick bra och jag gillar min nya doktor fast han var dansk och jag förstod inte riktigt vad han sa. Fick lite medicin ändringar och en genomgång på hur jag mår. Mediciner är sv*ndyrt så håll er glada gott folk. Hade jag inte haft 75:% så hade det kostat 2500:- för 2st olika. Sjukt! Men ja det kostar att sova, och det är det helt klart värt.

Efter det så tog jag och Baby en sväng på Coop för att det behövdes fyllas på i kylen och frysen. Nu är det inte ens en liten plats kvar nånstans. Hoppas bara matlagningslusten kommer igen. För nu börjar en hård GI diet fram tills vi åker till Aruba. Knappt 2månader kvar! Det är inte direkt en billig diet för summan sluta på 2700:- men det är allfall en god diet så det är det värt.

image141

Nu ska jag laga kycklinggratäng som är så god! Kanske kommer ihåg att slänga upp receptet här om jag inte redan gjort det.
image136



> Dagens sköna

2008-02-25 13:21:09 ♥ Vardagsliv

Sitter ute på altan.
I linne och värmer mej i solen, as nice!
24grader är det, jag älsar inglasat då kommer värmen fortare.
Men på sommarn när det ligger på 30+ är det inte lika nice.


> Dagens pyssel

2008-02-24 18:34:18 ♥ Pärlat

Woho! Första bilden på något jag skapat.
Ett halsband som man kan vira flera varv runt halsen, sen knyta eller bara låta det hänga. Man kan även vira det runt handleden och ha det som armband. Färgerna går i blått eller lila beroende på vad man matchar det med.
Små berlocker som inte syns så bra på bilden. Det är iallfall elefanter, buddhas och sol/måne.
Jag gillar det jättemycket men använder nästan aldrig smycken. Så jag hoppas att det kommer att passa någon annan istället som kommer använda det.
Om intresse finns så är det bara att skicka iväg ett mail till: [email protected]

image137

> Dagens utbrott

2008-02-24 15:14:17 ♥ Vardagsliv

Jag blir fullständigt galen!
Det går verkligen inte att hitta något sätt att använda den här j*vla webbkameran.
Girlie tack för tipset med jag hittar inget sådant, antingen är jag totalt IQ befriad eller så finns det inget sånt.
Jag vill ju verkligen kunna använda den, men ifos så är det nog tur för er att jag inte får den att fungera, ni kommer antagligen bli attackerade med massor av bilder i bloggen.
Men iallafall är det någon mera som har nått tips?
Jag har läst igenom instruktinsboken men där står det inte ett skit.

> Melodifestivalen

2008-02-23 20:31:13 ♥ Vardagsliv

Allvarligt!
Jag spyr på den!
Musiken får mina öron att gråta blod..

> Dagens babbel

2008-02-22 23:42:01 ♥ Vardagsliv

Nu är det helg igen, då kommer prestationsångesten för att man måste ju göra något. Det är helg upp och hoppa och full aktivitet.. typ..

Vi fortsätter väl greja med hallen, var och fixade nya lister idag. Mkt fint! Jag fick som jag ville då Baby inte ville ha taklister, men jag tycker det är mycket mycket snyggar med än utan. På söndag kommer målarna och börjar så blir det nog klart i början på veckan. Sen är det "bara" golvet kvar, det kommer nog ta lite längre tid eftersom det är flera rum som det ska bytas i. Men oj vad jag längtar tills det är klart! Jag har nästan glömt bort hur tapeterna ser ut som ska upp haha.

Imorgon vet jag att vi ska till U-sala ska leta efter smart förvaring till mina pärlor, dom står lite väl riskabelt till nu och kan välta lätt. JAg har inte lust att plocka små små pärlor på golvet. Sen ska jag pärla hela kvällen har massor med idéer i huvet. Ska försöka få några helt klara med och komma ihåg att fixa kort så ni får se, och kanske köpa? Vem vet, jag kanske blir nästa snö haha.



Nu ska jag spana in bloggkoll och se om det är nån av alla bloggar jag följer som uppdaterat. Är extremt lungt med sånt på helger, man får vara glad om nån skriver iallafall 1inlägg. Nu ska jag inte klaga för jag har inte vart världens mest aktiva bloggare den senaste tiden.

image136


> Dagens fråga.

2008-02-22 18:40:42 ♥ Vardagsliv



Jag har ju en inbyggd webbkamera i datorn och jag har en fråga som någon kanske kan vara snäll att svara på.
Om jag vill använda den och knäppa kort, hur gör jag? Jag hittar bara ett program och där finns det inget sånt med, jag vet inte ens vad man använder det till för det står inte.
Nå, hur fasen gör man?

update: Det är en sånhära dator.

> Nu är det vår

2008-02-22 00:17:39 ♥ Vardagsliv

Japps nu börjas det bli vår här iallafall, mössen, råttorna, sorkarna ja whatever börjar leta sig fram.
Min kära katt hittar dom iallafall och vill sååå gärna ta med sej dom in, har precis jagat honom överhela huset men strålkastare (bygglampa) så antar att grannarna undrat vad jag gjorde om dom nu såg mej. Katten vart mycket arger och morrade åt mej som aldrig förr. Men icke leka med maten här inne, nu har han utegångsförbud till imorgon.
Hmpf!

image136

> AAAAAH snyggt!!

2008-02-21 20:08:52 ♥ Hemmet

Sitter och spanar färger på Alcro och såg det här:
FAN vad snyggt!!
Verkligen min smak och stil, denna bild ska finnas i mitt minne tills sovrummet ska rustas.



Mycket bilder och "reklam" idag, är det jätttråkigt?

> Tävling: Vinn 1000 kr hos Haléns!

2008-02-21 18:54:07 ♥ Vardagsliv


image135

jeans 399:-

sandalett 199.90:-

tunika 129:90:-

jacka 299:-

1027:-

27kronor för mycket, attans! Men jag kunde verkligen inte välja något annat.
Jag gillart!
Håll tummarna nu att jag vinner ;)

> Smaaart!

2008-02-21 18:02:37 ♥ Tips

Jag är ju bäst på att tappa bort strumpor, och sen vara tvungen att använda olika. Jag förstår bara inte vart dom tar vägen, jag är nog absolut inte ensam om det ? Eller hur?
Nu satt jag och spanade runt på Bluebox och vad finner jag? Joo en                                  Strumpsorterande tvättpåse en sk. pocketwash. Man kan alltså lägga strumporna i där och sen tvätta dom i påsen och torktumla. Då lär dom ju inte försvinna?
 

Visst var det smart?

> Pants

2008-02-21 16:29:43 ♥ Vardagsliv

Yes! Jag har äntligen hittat ett par brallor jag trivs i och som sitter snyggt.
Har haft problem med att hitta dom eller vart för kräsen. Sitter dom bra i benen så är dom alldeles försmå i midjan, är dom bra i midjan så är dom försmå i benen, skit skumt ju. image7
Därför jag även älskar leggings modet, om det nu fortfarande är mode?

Skulle träffa en ur DBT teamet idag men när vi kom dit så var hon sjuk, dumt att ingen ringer och säger det så man slipper åka 9mil helt i onödan. Hon som satt i receptionen såg ut som hon skulle bryta ihop gråta när hon fick reda på att jag skulle vara där och hon var sjuk. Haha undra om hon också kanske behöver lite terapi? image30

Eftersom jag vart så nöjd över brallerna så vart det energi tillskott, vilket ledde till att jag städade undan lite här hemma och lagade iordning lasange. JAg är nöjd över mej själv! image15

Strax kommer det snickare och fixar nytt tak, nice!
Men jag ska sysselsätta mej med lite annat, tex läsa era bloggar.

image17

> Gnäll

2008-02-21 00:28:55 ♥ Vardagsliv

Jag ska fortsätta gnälla lite på ämnet nada energi..

Det har fortfarande inte kommit någon, den brukar ju göra det relativt fort. Men nu börjar jag bli orolig att det kommer att ta ett tag, att det kommer fortsätta gå neråt innan det börjar uppåt igen. Det vill jag inte, men inget jag direkt kan styra mera över än jag gör. IBland undrar man om man bara ska låta det komma så det försvinner igen eller ska man slå det tillbaka tills det inte går längre..
Iallafall resultatet av detta är att mitt hem är ett stor stor kaos, iofs så beror nog det mesta på rusten som är pausad och förlängd nån dag till. Jag längtar nu tills det är färdigt!


Det som också blir drabbat är maten, jag som var värsta ordentliga och lagade massor med nyttig och godmat varje dag har lessnat ur rejält och orkar knappt fylla ett glas med vatten. Vilket lätt till att jag haft enorm vätske och näringsbist, helt sväld i kroppen kunde knappt röra på mej för det gjorde ont, yr och ännu mera trött. Ja det blir som en ondcirkel allt.


Sådär nu har jag gnällt lite om det. Så nu ska jag gnälla ur mej lite ångest och svartatankar i en pappers"blogg".
Bra sånt här..

Jag vill tröst shoppa... miss it!

> Top model

2008-02-20 22:23:55 ♥ Vardagsliv

Okej.
Har bestämt mej för att följa denna säsong slaviskt på tv, varför vet jag inte.
Men det jag vill veta är när ska dom göra makeover? Det är ju det som är mest spännande av allt.
Idag var det rätt trist och jag "hejjar" inte på någon speciell just nu, kanske hon Ebony som inte åkte ut av dom 2sista. Hon är galet vacker!
Kanske inte här



Janet är ganska så snygg hon med..



Men dom flesta dom ser bra ut på riktigt gör det inte på kort och tvärtom. Jag brukar oftast bli bra på bild men i verkligheten är det skräck. haha
Nä nu vart jag för nyfiken på hur det sluta, leta avsnitt dax.



> Suris

2008-02-20 19:04:15 ♥ Vardagsliv

Sur jag blir!
Väntar på påfyllning av medicin som tagit slut. Ringde för snart 1månad sen då var dom slut överallt, tydligen så har dom glömt hur dom producerar dom eftersom dom fortfarande är helt slut. Kanske har alla nervösa sammanbrott, panik, ångest, oro m,m nu för tiden? Eller är det vårdepresionerna som börjar komma?  Jag har snålat så mycket jag kunnat på mina men nu är det tomt tomt tomt, tur att jag har annat hemma att använda istället..
NEJ! Kom på att mina "godnatt" piller är slut också.. Jaaha låter som jag har några trevliga dagar framför mej. image5

Just shoot me!



Nu ladda datorn med Las Vegas avsnitt som godnatt saga då böckerna är utlästa. Kan det bli den 26:e nu?
Bokrean here i come!

> Gillart massor

2008-02-20 18:52:11 ♥ Vardagsliv



Så himlarns sad!



Vill ni ha en till ganska så sad låt?


> Välkommen

2008-02-20 14:57:56 ♥ Vardagsliv

Idag när jag kollade posten så hade det kommit en avi.
Kom inte på alls vad det var jag kan ha handlat nu, men sen såg jag att det var från PC City, iiiiiiiiih!
Åkte iväg och hämtade ut paketet, och ja där i låg det en helt ny fin dator. Den är så snygg och jag älskar den massor redan. Bara lite obehagligt att använda fingret igen som mus, måste införskaffa mej en riktig snarast.



Så nu kära vänner kommer jag uppdatera mycket oftare igen, bra va?

Fast det värsta är att det är inbyggd webcam (heter svenska?) och jag kommer vara helt paranoid och tror att massa folk sitter och tittar på mej hela tiden haha.

> Ben & Jerrys

2008-02-19 19:46:27 ♥ Tips

Äntligen har jag fått tag på Ben & Jerrys glassen, det var iallafall något bra med denna dag.
Fick beslutsångest när jag skulle välja så det fick bli 2st, inte så superbillig glass direkt men ja den var värd priset.
Chocolate Therapy var lite väl chokladig för min smak även fast jag älskar chocklad mer än allt annat.
Vanilla Toffe var såå god! Den skulle jag kunna äta ihjäl mej på, så det får bli mera besök till Östhammar och skaffa ett lager i frysen.

image134

Ett stort plus att dom är rättvisemärkta!

> Länkning

2008-02-19 16:22:01 ♥ Vardagsliv

Om ni vill länka och använda bild så finns denna:

ikon

> hjälp

2008-02-19 15:26:25 ♥ Vardagsliv



Herregud!
Jag var med mamma till östhammar idag och hälsade på hos mormor.
Körde Jannes (mamms man) kärleksbil och lyckades backa rakt in i en sten jävel!
Varför lägger man massor med stenar på en liten trång parkeringsplats? Det gör man bara inte! Då får man fasen sätta en skylt där som varnar också. Jaja det vart iallafall ett märke mitt på bakkofångaren, jag kommer att döden dö idag känns det som. Janne som har stubin kortare än kortast kommer bli totaly crazy.. Skräck!

> Sådär

2008-02-18 22:12:28 ♥ Vardagsliv

Nu tror jag faktiskt att det är klart!
Vad tycker ni?
Kanske att det ser konstigt ut hos er?
Jag har lite högre upplösning och då ser det ut såhär hos mig:

image132

> Det får

2008-02-18 19:09:22 ♥ Vardagsliv

duga sålänge.
Långt ifrån hur jag igentligen ville ha det, men den kommer nog ändras hela tiden.
Jag längtar efter sommaren idag och tyckte att det behövdes komma in lite vår i bloggen.
Men ja, vi får se hur det hela utvecklas vidare.

> Helgen

2008-02-18 13:42:28 ♥ Vardagsliv

Ja helgen tillbringades med Nova och Love. Super mysigt och vi har haft det så skoj.
Fredags vart det en tripp till Uppsala i värsta snöstormen, haha jag ska alltid ut i värsta vädret. Men saknar min dator så mycket och åkte och skällde på dom på PCCity så det händer något. Skulle få vänta nån dag till, så jag hoppas hoppas hoppas att det kommer en ny nu denna vecka.
Skulle även handla upp bonusen på H&M och mat till helgen vilket bara vart godis och mjölk image30.
Bestämde mej även för att färga håret och det vart det röda iallafall. Dom flesta av er tyckte blond men njaa jag höll inte med, kanske för att jag alltid måste tycka tvärtemot. Men jag tycker det vart bra iallafall?

Så ja helgen har det vart, film, hårfärgning, shopping, godis, god mat, massa mys och vin vin vin. Så himlarns gott det är med rödvin, hade helt glömt bort hur det smakade. Så nu måste jag fylla på mitt vinställ så det finns mera hemma om det skulle bli flera övernattningar.

Så en ganska trist sammanfattning men det vart iallafall nått. Nu ska jag fortsätta med nya designen, sköj!

image123

Just ja, den gröna blusen köptes för att det är så himla snyggt med grönt och rötthår.

> Nytt i garderoben

2008-02-18 13:33:08 ♥ Vardagsliv

Äntligen! I fredags kom checkarna från H&M, hade handlat för lagom mycket peningar och fick 500:- att spendera. Vart ungefär vad jag planerat, den vit/blå randiga skjortan jag var sugen på tidigare funkade inte alls, den gick inte att stänga över tuttarna. Så kul är det med stora tits! Så det fick bli en grön(!!) blus och den långa svarta cardiganen. Varför jag köpte en grönblus kommer förklaring på strax. Det vart lite hårspännen och strumpor med, sånt går ju alltid åt.
Har ni fått era checkar? Köpt nått skoj?
Jag är bara ännu mera shopping sugen efter det här.

> I'm Alive

2008-02-17 17:17:31 ♥ Vardagsliv

Jag lever och har absolut icke glömt er.
Har ju vart kombo(kompis sambo) i helgen och vart översocial och inte haft tid med detta.
Men imorgon kära vänner så kommer det uppdateringar!
Bilder och sånt där, jag har ju färgat håret nu igen image5
Kan hända att nya designen kommer upp också.
Så imorgon händer det grejer.

> Banta katten?

2008-02-15 09:37:41 ♥ Vardagsliv

Hur bantar man en katt?

image122

> Rätt eller fel?

2008-02-15 01:20:13 ♥ Vardagsliv

Jag tycker det här är helt fel,
alla som använder tradera vet ju hur lätt det är att tjäna pengar och det är många som lever på det.

Kanske att dom skulle infört så att man betalar skatten direkt på fakturan?
För om det ska vara riktigt så borde vi ju alla få betala skatt för det vi säljer isåfall. Inte bara denna kvinna, jag är också en sömnlöskvinna och har sålt halva mitt hus och lite till (typ) på tradera. Små summor här och där blir mycket pengar efter ett tag utan att man tänker så speciellt mycket på det.

Visserligen så beror det väl på vad det är man säljer, är det så att man köper in grejer från utlandet som många gör och sen sätter ut flera av varje sak då tycker jag att man ska räknas som ett företag. Men är det sånt man har hemma, köpt på loppis m,m så varför ska man skatta då? Det är ju redan skattade saker.

Förstår ni vad jag menar? Jag är inte så bra på det med att diskutera saker och förklara vad jag tänker. Men jag tror jag lyckats någorlunda. image5


Eller kanske att dom inför så att om man tjänar över en viss summa per år så måste man skatta, men hur många är det som kommer att deklarera det? Men om man då blir kollad och får betala massa med efterskatt så får man skylla sig själv.
Man har ju blivit varnad.

Men dom som skickar från utlandet då? Hur är det för dom? Måste dom också skatta isåfall?

> Haha

2008-02-14 22:29:30 ♥ Bilder

Jag har en kattsoffa brevid skärmen, annars lägger sej katten antingen i knät eller framför skärmen.
Nu ligger han och särar i soffan, jag är fotograf. Kanske ska skickas till nån tidning för kattflickor?

image121

> Det ska ju alltid vara nått

2008-02-14 21:39:34 ♥ Vardagsliv

Jag kan inte gååååå...
Min höft är slut, den sa tack och hej för en stund sen. Så ja nu sitter jag här vid datorn och kan inte komma härifrån, tur att det är hjul på stolen så jag kan rulla iväg HAHA. Det hade ju vart fruktansvärt skoj! Nejdå lite kan jag väl gå men det tar ett tag att nå sitt mål. Men nu gör det inte så mycket att jag får sitta här, det hade jag nog garanterat gjort ett tag till iallafall. Bara det att det gör ont ont ont!
Jaja det går nog säkert över snart, iallafall tills imorgon.


> Den anonyma rosen.

2008-02-14 20:09:15 ♥ Vardagsliv

Sist jag skrev så ringde det ju på dörren och ett blombud vart levererat till mej. Det står inte vem det är infrån  bara ett kort med orden "Du är mitt allt på jorden". Jag gissar att det är Baby men han säger att de  inte är han trotts att jag tjatat hela dagen på att han lika gärna kan erkänna. Har frågat mina vänner jag kan tro att det är men ingen av dom heller. Spännande och scary! Men jag är forfarande 100%säker på att det är baby.
Får se om han avslöjar något senare.

image119

Fick blomma och choklad av honom tidigare på morgonen med, till frukosten som var direkt från bagerit. Mums!
Middagen lagade jag potatisgratäng och fläskfilé, rätt tråkigt men gott!

image118

Har precis vinkat iväg han till jobbet och ska nu läsa lite bloggar. Ringa lite samtal och sen kanske sängen tidigt?
Imorgon åker Baby iväg till nån stuga och åker skoter hela helgen, sakna! Men Nova och Love kommer och bor med mej som tur är.

> <3

2008-02-14 15:14:36 ♥ Bilder

image117

Nu kom det blombud, spännande!

> Men vadå

2008-02-13 22:07:36 ♥ Bilder

Jag har sån beslutsångest igen..
Vad fasen ska jag vara?
Röd/svart eller blond/svart?

image116

> Pannkaksfest

2008-02-13 17:31:54 ♥ Vardagsliv

Efter ett stan besök idag igen(!) Så vill Love ha pannkakor, så det var bara för mej och mammsen Nova att ställa oss och steka pannkakor till oss allihopa, vi köpte sån färdig blandning på påse haha. Gjorde allt så det vart ett xx antal, så nu kan man mumsa pannkakor i flera veckor image5. Kan man frysa in pannkakor? Nån som vet?
Gillar pannkakor igentligen inte alls men funkar nångång om året. Iallafall om man har drottningsylt och grädde till, aaah! En dröm jag har är att gå på ett riktigt pannkakas ställe i USA, det ser så otroligt gott ut! Sånna tjocka med bär och frukter och sirap m,m. Yummie!

> obsessed

2008-02-12 18:44:12 ♥ Vardagsliv

Har helt fastnat i 2spel idag, riktigt skoj! Jag älskar "meningslösa " spel, blir det för seriöst så måste jag fuska image5, kan inte låta bli. Men dom här småspelen går det nog inte att fuska på, eller går gör det nog men bara det att det är svårare att hitta fusken.

Monster Mash är nått slags skuta, panga och döda små monster som ska äta upp min by innevånare. Det får dom inte! Så bygga massa skjuttorn och uppgradera för att ta död på dom innan dom tar död på mej.
Vet inte om det är lagligt att länka till den sidan man hittar dom på? Men jag gör det iallafall, klicka på bilderna för att hitta dit.



Magic Farm
Vet inte riktigt vad det går ut på än bara att man ska plantera massa blommor och ta hand om. Vakta dom från sniglar och andra kryp. Sälja och tjäna pengar för att man ska hitta sin mamma och pappa igen? Jag vet inte men skoj är det, bra tidsfördriv.


Det bästa sättet att slapna av och låta bli att tänka så mycket..
Nu ska jag försvinna in i spelets värld och fortsätta mörda små monster, moohahahaha!

> Morgon?

2008-02-12 12:47:37 ♥ Vardagsliv

Sovmorgon idag, kanske lite väl lång. Men ibland är det så ju så svårt att komma upp ur sängen. Även fast jag var super pigg och kroppen sa ifrån för att ligga kvar så gjorde jag det ändå (revolt haha). Värsta är väl att jag blir så j*vla arg när jag sover längre än vad jag borde, och att vakna skogstokig är väl ingen höjdare image5. Inte för den som är i min närhet iallafall. Så nu har jag bryggt en kanna kaffe och ska svepa i mej så humöret blir bättre, såg att jag hade miljarder med bloggar att läsa med på bloggkoll. Så "morgonen" går i bloggläsning och kaffets tecken tillsvidare.




> This is what

2008-02-11 21:46:20 ♥ Bilder

i like..
och vad jag behöver.
H&M har skönast mys.

image115

> Mysa

2008-02-11 21:03:42 ♥ Vardagsliv

Jag gillart!
Mysa är verkligen det bästaste som finns, iallafall när man gör det med någon man tycker mycket om.
Mina favorit mysisar är min baby då såklart och sen lillasyster som jag saknar massor!


Korta inlägg idag vänner, men det kommer mera jag lovar.

update.
Nu kom jag på vad det var jag ville med detta inlägg.
Jag behöver nya mysakläder, jag har lyckats förstöra alla mina med blekmedel.
Jag är inte så j*vla bright ibland.. Såå ut på mysa jakt.

> Dra på smilbanden

2008-02-11 14:25:47 ♥ Bilder

Det är farligt att se glad ut på bild tydligen image5

image112
image113
image114

Usch vilket ego jag var nu va? Men vadå det är inte ofta jag har bilder på mej själv, så idag slår jag på stort och kör 3st för några veckor framåt haha.

> ...

2008-02-11 00:11:53

Man faller bara hårdare och hårdare ju mera man "fejkar"..


> Fasen

2008-02-10 17:31:23 ♥ Vardagsliv

Jag har så jäklarns tandvärk, eller nej det kallas nog inte tandvärk när det gör ont i tandköttet.
Gissar att det är en visdomstand som är på G upp, men den får icke plats. Nu när den ska igenom tandköttet då gör det ont. Man kan ju inte låta bli att vara där och pilla med tungan heller..
Tänk om man hade en bedövningsspruta tillgänglig.

> igår

2008-02-10 17:06:11 ♥ Vardagsliv

Jaa hur gick det igår då?

Jodå det gick bra, fick låna smink av Karro (tack love) och satte på mej det finaste jag kunde hitta som inte kändes allt för gammalt och trist. image5. Sålt alldeles för mycket och köpt alldeles för lite på sistone. Håret var bra, ja det såg ni ju själva. Plupp-håret!

Det var trevligt och massa folk, men hade räckt med bara en liten stund för min del eftersom jag är extremt blyg när jag är nånstans där jag inte känner så många. Plus att det var jag som körde vilket gjorde att det var ännu tråkigare. Men ja jag kom ut iallafall och gjorde det vilket känns bra.

När vi kom hem så ringde Babys bror och frågade om mera sprit, vi hade glömt lämna det extra när vi var där.
Så det var bara sätta sej i bilen och åka tillbaka, hade precis tagit mina godnatt piller så det var en intressant resa. Typ " 30min har vi på oss, hejja hejja!". Men vi överlevde iallafall.

Nu har vi precis kollat på Caio Bella, hmm vad säger man om den? Jag tror jag uppskattat den mera och tyckt den var bättre om jag vart yngre. Nu var den bara fruktansvärt pinsam och låååång. Så nä inget jag rekomenderar alls. Men jag är galet avis på tjejens hår, så fint!

> Plupp-frilla

2008-02-09 16:50:23 ♥ Bilder



image111

> Vill inte

2008-02-09 11:28:06 ♥ Vardagsliv

Hej mitt namn är fröken trots Annah!

Vi ska i väg på 25-årsfest i kväll. Jag vill inte längre!
Jag har nada att sätta på mej, eller visst det har man ju alltid men inget som känns lagom skoj eller fint. Känns som man har haft allt 100ggr och det är trist.
Mitt smink är typ slut och jag har årets problem hy i ansiktet just nu, som aldrig kommer att gå att sminka över. Den är verkligen hemsk hemsk. Tror den håller på att vänja sej vid nya produkter.
Mitt hår ska vi inte ens gå in på, har redan massor med utväxt och det är för kort eller långt för att göra något med det. Typiskt!
Jag känner typ 4pers kanske på denna fest och är inne i en osocial och blygperiod.
Jag är bara ful, trött, ledsen och allmänt skit.
Har gråtit (!!) flera gånger för att allt är så j*vla fel.. image14

Men det är bara att bita ihop och göra det bästa av situationen.

Men det tar emot kan jag säga.. Men det blir säkert bra, image7

Man ska ha med sig en present som passar alla värd 10:-
Vad fasen finns det som kostar 10:- egentligen?
HJÄLP!


Lyssnar man på favorit låten känns hela världen lite bättre och snyggare.
Såå snyggisch han är i den här videon, mmmm..


> Jisses

2008-02-08 02:08:41 ♥ Vardagsliv

Vaknade av att jag trodde katten höll på att dö eller föda kattbarn.
Men det var Baby som sprang omkring och gnyde.
Gallstensattack och hade massa ont, upp och leta reda på voltaren.
Tog massa tid innna den hjälpte så under den tiden så vart jag pigg igen.
Typiskt!
Jag som ska upp typ halv8.
Men men det är ju inte hans fel att det vart sådär, han har iallafall somnat nu så jag ska gå och försöka jag igen.
Tur jag hittade mina flunizar när jag röjde i röran idag, hoppas dom slår ut mej om nån minut.

> Love it!

2008-02-07 15:13:50 ♥ Vardagsliv


Bästa boken! Rensa i röran med Feng shui.. Jag fyndade den för 25:- på bokrean förra året, bra va?
Nu vet jag varför jag är så energilös, det är nog för att det är så rörigt runt mej just nu. Lite har det nog med det att göra iallafall. Läste halva boken igår innan jag skulle sova, kände direkt att jag ville upp och röja men sparade mej tills idag. Har städat ur mitt badrum och bara det vart en hel stor svartsäck med sopor! Förstå så mycket saker man har som man igentligen inte använder. Det var krämer, smink, parfymer, hårfönar osv. Nu är det borta och ja det känns lite bättre, så pass mycket att jag ska laga mat. Kors i taket! Typ image5

Hallen kommer att bli klar och typ 2veckor, vi har lejt(?) bort det till några kunniga typer istället kallade snickare och målare. Skönt ju! Slipper man tänka på det och bara vänta på att få inreda istället. Ska nog ta och sätta mej och göra iordning ett kollage ikväll på vad som kan tänkas behövas.

Imorgon blir det U-sala som vanligt och träffa någon ur DBT-teamet som ska utvärdera mej och se om jag är redo för att komma igång med det. Hoppas hoppas! Jag vill verkligen göra det nu, och då är det lika bra att passa på innan jag hiner ändra mej igen.

Nu ska jag sluta lägga min sista energi på att skriva här och fortsätta med matlagandet.
Får en ny dator inom 10dagar så då kommer jag nog bli mera aktiv här igen, gillar inte att sitta vid den här stationära.

See ya!

> Energi nivå noll

2008-02-06 18:58:03

Jag skrev en ganska lång update, men den kändes inte rätt så jag struntar i det.
Har noll energi, helt slut i kropp och själ..
Kanske att vädret påverkat mera än vad man tror, jag orkar bara inte göra något..
Helt slut för minsta lilla grej totalt galet, nä orkar inte sitta här..
Hörs när energin är påfylld igen..

Nu blir det kärlek och kaffe..

> Finaly

2008-02-05 23:25:21 ♥ Vardagsliv

Jaa! Äntligen är denna dag snart över, sängen och sova snart.
Inväntar samtal från en av mina fina vänner först, mycket sms och pratande idag. Annars är jag väldigt anti telefon, jag skriver hellre än pratar som tidigare sagt.

Jo just. jag tror faktiskt att jag bestämt tapet igen, haha den som vi kom fram till tidigare är alldeles för tråkig.
Nu blir det en annan, Baby erkände idag att jag faktiskt är bra på att välja och att det alltid bli snyggt när jag gjort som jag vill. Fast han var väldigt snabb med att tillägga att han inte sagt det där image5. Så jag nu ligger väl ansvaret på mej att det faktiskt blir det också. Men varför ska man lida av sån beslutsångest?!

Men är ni på jakt efter tapet så rekomenderar jag DecorMaison, supersnygga tapeter och helt okej pris!!

> Bad day

2008-02-05 17:12:40

image110

Uäääääh... Hemska dag..

> Ps I Love you

2008-02-05 15:08:10 ♥ Vardagsliv

Såg reklam för filmen PS I Love You
Den måste jag ju bara se! Har läst boken och den var ju så fruktansvärt bra.
Så nu vem vill följa med? 15/2 är det premiär, för den här filmen tror jag nog att jag vill se på bio.
Men nja efter jag såg trailern så ser den inte alls så bra ut som jag tänkt att det skulle vara.
Attans!
Men iallafall nån som vill gå?

  v.s

> Sovmorgon

2008-02-05 14:42:03 ♥ Vardagsliv

Ahh vad skönt det var att ta en låång sovmorgon, har inte gjort det på några veckor nu.
Vaknade flera gånger visserligen och var på väg upp redan vid 8. Eller jag var upp då och drack massor med oboy, vaknade nämligen för att jag var så akutsugen på det. Skulle ju åka till U-sala med en vän idag, men fick sms om att ta det senare, vart framskjutet hela tiden och tillslut så vart det inget, tror jag haha. Det är väl inte 100% säkert än, åhh jag hatar att inte veta. image7
Har hunnit med att äta frukost, värsta nice också. Nybakt fralla med ost och en semla, gi var det ja image5. Får ta och jobba bort det sen på Crosstrainern. Ringt massa samtal vissa bra och andra fullständigt onödigt dryga, som gjorde att humöret sjönk i botten direkt.. image20

Nu ska jag pärla lite, så jag får färdigt mitt halsband nångång och kan börja på nästa. Pärlor överallt!

image109

> Äsch

2008-02-04 19:04:22 ♥ Vardagsliv

Nää..
Mår inte toppen och orkar inte vara vaken längre. Varför inte sova bort ångest, oro och allmänt jobbiga tankar?
Låter vettigt just nu..
Ska ändå upp tidigt imorgon och köra en kompis till U-sala, tänkte passa på och lämna in min dator då.
Förhoppningsvis så får jag en ny direkt, jag saknar ju min älskling image20

> Bildbevis

2008-02-04 15:02:16 ♥ Hemmet

Fyfasen ni ser ju hur det ser ut.
Vi bestämde oss iallafall för att riva ner panelen på väggen, jag är nöjd. Jag fick som jag ville image5

image108

> USCH!

2008-02-04 14:20:17 ♥ Hemmet

Det är fasen byggdamm överallt! Det är väl lika bra att vänja sej vid det ett tag nu, men usch vad störande det är.
Jag som har så svårt för sånt där smuts..
Men nånting bra är iallafall att vi äntligen bestämt tapeter! Vi har kollat tapeter varje kväll massor med gånger men aldrig kommit överens vad vi vill ha. Jag vill ha stora blommor eller annat tryck, Baby vill det inte alls. Men vilka det tillslut vart tror jag att jag tänker hålla hemligt så får ni se när det är klart istället. Kommer nog bli riktigt snyggt när det är klart iallafall.  Kul att spana i tapetböcker iallafall, mycket lättare att se än när man provtapetserar på datorn

image107

Nu ska jag äta min macka och sen fortsätta damsuga bort det värsta..

> Goodbye

2008-02-03 18:39:44 ♥ Vardagsliv








Hejdå min finaste dator, hoppas du får det bra i pc-himlen!

> Födelsedag

2008-02-03 16:26:22 ♥ Vardagsliv

Vart hos syster och gratulerat hennes man. Najs att träffa lite människor man inte träffat på länge, och dom finaste flickorna Ella och Alice! Hade det inte vart min systersbarn hade jag nog kidnappat dom. image5
Den dagen det kommer ett barn i denna familj så hoppas jag att det blir en som dom.

Fick jättefina pärlor av syster och en klänning, så nu ska jag knåpa ihop ett halsband till henne som tack.
Lika bra att sätta igång när fantasin finns kvar, antar att det kommer bli en hel del pärlande i veckan.

Massor med besök till olika ställen i veckan med, tandläkaren först imorgon. Det gillas inte! Jag har avbokat dom senaste tiderna jag fått, men ja nu finns det inga mera saker att skylla på. Lika bra att få det gjort, bara hålla tummar och hoppas på att det inte är några hål. Ska göra en ordentlig genom gång med tandborste, tandtråd ikväll. Är lite dålig på att göra det seriöst annars, men allvarligt så har jag mindre hål om jag slarvar än om jag är ordentlig.


> Kom igen..

2008-02-02 18:01:22 ♥ Vardagsliv

Trampat på Crosstrainern idag, det är helt galet vad dålig kondis man har. Men inte så konstigt, man gör ju inte så mycket ansträngade om dagarna. Men nu ska jag försöka tvinga mej själv upp på den varje dag, tillslut blir det ju en vana och man måste göra det. Hur lång tid ska det ta? 1vecka? Så nu börjar operation få bättre kondis.
Har funderingar på att börja simma också, vart helt emot det förr. Men börjar känna ett sug efter vatten, jag trivs i vatten men är ändå livrädd för det.


> White trash beautiful

2008-02-02 17:56:49 ♥ Vardagsliv



image20

> Tapet spaning

2008-02-02 10:56:58 ♥ Hemmet

Nu har det blivit flera funderingar på hur det ska bli med hallen.
Är inne på en lååång fondvägg på väggen som är till höger, hela vägen in i köket. Den andra väggen mitt emot beige
ni fattar? Kolla bilderna här.
Sen om det blir med vit panel eller inte är fortfarande inte klart, det får vi se senare när babys kusin kommer och kollar lite, han är snickare. Babys bror är matt/golv läggare, tror ni att vi får hjälp med våra rustningar som är på G? image5

Iallfall så har jag hittat dessa, den översta är min dröm men den kommer ALDRIG Baby gå med på haha.
Det där vita randiga under har jag satt där för att fejka en vitpanel. Men det förstod ni nog. Den påminner väldigt mycket om min MeAndI klänning.

image98

Men gissar att det blir något liknande dessa

.


> Meh!

2008-02-01 18:01:36 ♥ Vardagsliv

Meeen den som var så j*klarns skoj ju!

> Älska..

2008-02-01 15:51:53 ♥ Vardagsliv

Jag älskar älskar älskar verkligen den här låten..
Synd på dålig ljudkvalite bara..
Får amsterdam minnen av den, åhh underbara amsterdam..



och den här..
Den älskar jag nog ännu mera, den är så otroligt underbar. Vet inte hur många gånger jag somnat till den, stått och skrikit den, hoppat runt och blivit ett med den (haha) , gråtit  massor till. Bästaste låten!



Gillar texterna så mycket..

> Fredag

2008-02-01 12:41:08 ♥ Vardagsliv

Happs nu börjar helgen, denna vecka har gått superfort som alla andra.
Vi har nog inget inplanerat vad jag vet just nu, antagligen så är det hallen som gäller.
Är inte så speciellt sugen på annat heller så det kvittar i att det inte händer något.
Jag tycker bara att det är bra att Baby är hemma, iiiihh jag kommer vara som en igel, stackarn!
Känner sug efter att åka till Uppsala, brukar ju göra det på fredagar och träffa min psykolog. Men hon hade ingen tid till mej denna gång. Så det känns "tomt" att inte ha gjort det. image6

Fick ett ryck nyss och superdamsugade, det är väl inget särsklit speciellt med det förrutom att jag damsugade överallt med det där lilla lilla munstycket haha, tog lite tid men nu jäklarns ska det vara dammfritt, ser jag nån liten tuss nu så blir jag galen! Bara därför så ser jag 3st, dom går fan inte att utrota! Det enda negativa med att ha katt. Annars hade jag haft flera, kanske ska införskaffa sej en nakenkatt? Dom är så fina! Men inte lika fina som min finaste bebis misse. image5

image97