Påsken över

2008-03-23 14:59:06 ♥ Vardagsliv

pöskJapp då var påsken över, snabbt avklarat. För den är väl slut eller ska det vara massa påskdagen och annandagpåsk med? Det räcker väl med långfredag och skärtorsdag. Varför firar vi påsk igentligen? Satt och klurade på det med några vänner, men kom inte på vad det var för anledning förutom att man ska äta massa candy image5.

Påsken firades hemma hos mamma med hela släkten, på hennes sida. Massor med folk kändes det som och alla bara blablabla, så det vart lite för mycket. Men höll mej kvar länge ändå för att vara mej. Var ju trevligast att träffa lillasyster, tur att jag får se henne 1gång till innan hon försvinner iväg till sthlm igen.

Har ju inte visat någon bild på hur det vart med håret heller, det är ju som sagt svart igen. Jag trivs fortfarande superbra i det, och ångrar som f*n att jag började färga det. Eftersom det är ganska så tunt och kort nu. Men ja mitt hår växer som ogräs så det har nog kommit ikapp det andra snart. Men så kort som det ser ut på bilder är det inte haha, har det bara uppsatt med massa löshår. image5

image136

Kommentarer
Namn:


E-postadress:


URL/Blogg:


Kommentar: