Fråga.

2009-02-19 12:16:19 ♥ Vardagsliv

Samsov ni med era bebisar?
Hur länge?

Jag älskar att sova brevid min bebis och får ångest av att bara tänka på den dagen hon "borde" börja sova i sin egen säng.
Det är så underbart mysigt att ha henne snusandes i mitt ena öra och pappan i det andra :)
Så mycket kärlek! ♥



sova med mamma är så mys!


Kommentarer
2009-02-19 12:48:20 http://sarasrum.blogg.se/

Vi har samsovit nästan hela tiden sen Max föddes tills för två veckor sen då han var 4 månader. Då fick han börja sova i spjälsäng för att vi sov allt sämre då han börjat röra på sig så mycket! Jag tycker att man kan samsova så länge man vill bara alla trivs med det! =)

Sara
2009-02-19 12:51:04 http://tuffloysan.blogg.se/

Vi samsov ganska länge.. eller det var väll till och från.. hade en vagga brevid våran säng, där vi la honom när han somnade. Men när han vaknade för mat på natten fick han sova med oss resten av natten. Å så gjorde vi nog till han var runt 4-5 månader. Sen flyttade vi in spjälsängen till vårat sovrum, så nu sover han i den hela nätterna. Hade själv lite ångest för att lägga honom i egen säng, men nu är det bara sköööönt. Å han sover så bra i sin säng nu för tiden. Å det är skönt att man själv kan röra sig hur man vill i sängen. Sen är det nog inte långt bort innan han börjar krypa och försöka ställa sig upp, så det skulle juh bara vara farligt att ha honom i våran säng nu.

TuffLoysan
2009-02-19 13:11:46 http://lena82.blogg.se/

Hej hej!



Vår dotter sov inte alls länge med oss. Bara en månad men det var för att hon var inte nöjd med oss så vi provade att lägga henne i spjälsängen bredvid vår säng och då sov hon bättre. =(



När hon var 5 månader fick hon sova i eget rum och började då sova hela nätterna så jag tror att vi störde henne, tyvärr. Jag hade nog önskat att hon sovit med oss lite längre...men istället har hon varit nöjd och glad.



Nu är Tuva-Li 2 år och har börjat sova med oss igen men förut gick det inte alls! skrattar



Konstigt det kan vara..



kram!

lena
2009-02-19 13:48:25 http://psychololita.blogg.se/

när dante var ca 1 månad så började vi ha honom i hans egen säng. han sov mycket bättre och djupare där. nuförtiden så brukar jag ta upp honom i våran säng om morgonen så har vi morgonmys istället :)

stina
2009-02-19 15:24:45 http://silvermoon.blogg.se/

Elias sover hos oss fortfarande, vi har en vagga i vårat sovrum men där har han ara sovit fåtal gånger..Har funderat på o låta honom börja sova själv men har svårt o sova utan honom bredvid..

Heidi
2009-02-19 17:02:58 http://familjenkorb.blogg.se/

Har samsovit från dag 1, går inte att sova utan Minna, eller Jonas för den delen då han och jag sovit sen dag 1 me. :p

Johanna
2009-02-19 19:38:27 http://evamys.blogg.se/

Vi samsover också, fast jag vill hellre att hon ska sova i sin säng för då sover jag mycket bättre, men hon brukar sova där till första gången på natten hon vaknar sen blir de vår säng. Det är ju ändå ganska mysigt hehe



Har kollat massa olika pumpar, verkar svårt att välja ju! Men då vet jag att den på apoteket är kass :) Tack för tipset!

Evamy - Nu är lilla Alva äntligen här!
Namn:


E-postadress:


URL/Blogg:


Kommentar: