Underbart väder.

2009-03-15 17:21:31 ♥ Vardagsliv

Åh vilket underbart fint väder det är ute!
Hoppas det fortsätter såhär och all snö smälter bort , bort med allt grus på vägarna och lite blommor i dikeskanterna, våååååååååren kom nu! Vi längtar efter dej!

Svärisarna har vart här och hälsat på och vi tog en promenad och fikade lite. Kladdkaka såklart ;) med hallon (nom nom) och glass, testade mjölkfri grädde från Carlshamn, men fyfasen! Så jäklarns äckligt, smakade typ havre och metall.

Nu ska jag fortsätta söndags mysa med familjen, Chloé är helt slut idag, igår med efter badet och 1årskalaset men kom aldrig till ro och kunde slappna av och sova längre stund..
Blir alltid alldeles för mycket aktiviteter för henne på helgerna så hon blir så ledsen på kvällen.  Blir ju superlätt överstimulerad, det räcker med att man gör en aktivitet om dagen som tex, hälsa på någon, promenad, babysim osv.
För gör vi något mera så blir det liksom för mycket nya intryck att smälta.  

Har nån av er haft bebis som blivit överstimulerad lätt?
Växer det bort med tiden eller ska man försöka utöka aktiviteter smått hela tiden så hon vänjer sig vid det? 





Nu när det äntligen börjar bli lite varmare kan hon börja använda sin finaste overall :D
Såå himlarns söt hon blir i den hihi!


Kommentarer
2009-03-15 17:50:40

Inbjudningarna med vagnen är från Gallerix, 5-pack för 49 kr tror jag det var.



Vilken tid går din lilla och lägger sig om kvällarna då? Det kanske skulle funka att lägga henne lite tidigare de dagar då det har varit mycket aktiviteter? Eller kanske att försöka ge henne lugn och ro, även om ni är ute, typ lägga ner i vagnen och skärma av, gå undan och amma i lugn och ro och så.

2009-03-15 18:39:57 http://evamys.blogg.se/

Jaså :) Ja, Alva har ju växt på som bara den nu på senaste! Kläderna växer hon ur fortare än kvickt!



Alva har alltid fått hängt med och gjort massa saker om dagarna så jag har inte märkt något sånt på henne. Men sen så har vi ju varit i farten hela tiden sen hon föddes med :) hehe jag blir lätt rastlös tror jag!

EVAMYs - Livet med lilla Alva och hockeyspelarn
2009-03-15 19:26:58

sötisbild! :)



hann inte fixa invite till spotify :(

2009-03-15 19:31:14 http://thewife.blogg.se/

Tror nog de flesta bebiasr behöver mycket lugn och ro när dom växer och ska lära sig nya saker. A blir helt slut om vi har besök en dag. Eller om vi besöker någon annan. Han är egentligen bara nöjd när han är med mig på dagarna och vi tar en promenad typ. :)

Wifie
2009-03-15 19:45:50

Det är nog inget man ska försöka vänja dom vid, det kommer med åldern. Ju äldre hon blir ju mer intryck orkar hon med och ju mer kan ni hitta på.

Min pojke blev också ganska lätt kinkig när vi varir iväg på nått så vi var mycket hemma och anpassade oss efter honom. Var vi iväg en dag var vi bara hemma tills han verkade "normal" igen och redo att orka med nya äventyr.

2009-03-15 20:00:48 http://psychololita.blogg.se/

ååååh! superfin juuu!!!

stina
2009-03-15 20:44:11 http://helaharligheten.blogg.se/

Hej! Var har du köpt den overallen? Den är ju bara så söt!

Jeanette
2009-03-16 00:15:38 http://soya.blogg.se/

Toksöt!

☆Soya☆

Leopard overallen från H&M? Loves it! Emma hade en likadan som hon växt ur, ska få tag på flera i större storlekar hade jag tänkt. Den är så underbar men den lilla svansen och öronen!



Chloé är verkligen supersöt.. Stort plus för det orginella namnet!



Ta hand om er!

Annie
2009-03-16 10:51:22 http://jessicaarv.blogg.se/

Hej!

Vår dotter är precis tvärtom, när vi hade dop i helgen med massa folk och grejer och nya saker runt omkring var hon sitt bästa jag. Sa knappt ett knyst på hela dagen och somnade sen för natten kl 19 och sov ca 15 timmar. Är vi hemma hela dagen och inte gör någonting blir hon jättegnällig.. Hoppas det blir bättre

Ha det bra!

Jessica

Jag har också köpt den där overallen och bara LÄNKTAR tills bebben är så stor (och utkommen till att börja med :)) så att han eller hon kan använda den. Den är sinnessjukt snygg verkligen!

Zandra
2009-03-17 22:50:08 http://malinsmix.blogg.se/

sån dress hade Sam med när han var lite yngre, så söt.

malinsmix
Namn:


E-postadress:


URL/Blogg:


Kommentar: