Shoppe shoppe.

2009-09-19 15:49:58 ♥ Vardagsliv

Medans pappan och farfarn fortsatte panela huset så åkte jag, Chloe och farmorn till Uppsala och spenderade nån timme på Gränbycentrum.



Till mamman vart det: Toppar från Gina, trosor lindex (köper typ aldrig underkläder, och nu var det verkligen på tiden. Gravidtrosorna åker liksom av nu hahaha).
Lagerhaus vart det ju såklart ett besök på, lite rött och flugsvampar. Ska beställa ett superfint tyg på stoff och stil med svampar så det där kommer passa utmärkt till det sen! Inne på cervera hade dom supererbjudande på kivi lyktor från iitala så det vart 4st. Fin fint!



Till Chloe vart det:
Superfina toppar och ett par coola jeans från Kappahl (tack farmor!). Hello Kitty hängslebyxor (fodrade, perfekt tills när det börjar bli kallt). Hello Kitty tossor och haklappar allt från H&M.
Pyjamas från Polarn och pyret (absolut bästa pyjamasarna!) och sen hittade vi en jacka och snowjoggers (så coola) på H&M också. (Tack farmor igen!).

Så nu tänkte jag införskaffa svarta termobyxor till jackan, men vart hittar man det?
Någon som sett?





Kommentarer
2009-09-19 18:08:33

http://www.tradera.com/Fodrade-bruna-overdragsbyxor-fr-Lindex-Nyskick-Stl-80-auktion_98371914 Dessa skulle nog funka dock är dessa i fel färg ;-)

2009-09-20 15:34:13 http://evamys.blogg.se/

Byxor finns på hemsidan! Vi har också den jackan :) Ska köpa dom skorna också nu i veckan!

EVAMY - Livet med lilla Alva och hockeyspelarn

fin shopping :)

Erika
Namn:


E-postadress:


URL/Blogg:


Kommentar: