Torsdag.

2010-04-15 08:47:37 ♥ Vardagsliv

Som började något för tidigt, mannen glömde stänga sovrumsdörren innan han åkte och jobbade imorse.
Vilket leder till att det blir ljust alldeles för fort och skruttis vaknade redan kl6 och tyckte vi skulle gå upp.
Men nej tack du, jag låg kvar tyst och stilla länge länge men njett icke skulle hon somna om heller. Så vi klev upp till slut, hon super gnällig och trött. På med kläder och sånt och så en flaska välling till frukost vart det (idag fick det bli så annars är det gröt som gäller) och hon somnade om igen. Typiskt! Men ja då fick man ju lite egen tid såhär på morgonen, äta frukost i lugn och ro :).

Chloe är inne i någon upptäckar/nyfikenhets fas just nu och river och sliter i allt. Alla lådor och skåp åker upp och ut med allt och sen bära/flytta runt det så man inte hittar något alls när man väl ska ha det.
Vi har ju spärrar på lådor och skåp men inte överallt dom funkar som dom ska. Sen får man ju in lilla handen i lådorna ändå ;) Nu när det äntligen är såhär fint väder ute så passar vi på att vara ute på gården så mycket som möjligt och sen på öppnis (därför det också blir rätt dåligt med bloggande). Men ja där river hon också i allt, allra helst allas skötväskor och att gömma andras skor är också himlarns skoj. och jag som är höggravid och otroligt smidig tycker det är tok roligt att springa runt och jaga henne ;)
Även om hon går mej på nerverna ibland med hennes klåfingerhet så är det ruskigt roligt att se henne utvecklas och upptäcka världen! ♥



Kommentarer
2010-04-15 13:29:22 http://meandpeanut.blogspot.com

Éomer är precis likadan! det är så kul att de nästan är i samma fas hela tiden... Kan det ha att göra med att de typ är precis lika gammla? :P

Maria
Namn:


E-postadress:


URL/Blogg:


Kommentar: