Barnvagnstest.

2010-01-09 19:23:43 ♥ I väntan på lillebror

Yes vi kom iväg idag! haha
Chloe har strulat massor senaste två nätterna (vaknat och inte velat somna om igen) så var jag galet trött. Men helg = sovmorgon så fick ju sova lite längre. Annars hade jag nog inte orkat med någon shopping ;)

Började med att spana barnvagnar, startade med Leklust/nallens och där tyckte dom inte alls att vi skulle sattsa på en Phil & Teds. Bara för att Chloe fortfarande kommer vara så liten och säkert sova i vagnen på promenader och att på dom vagnarna finns det inget liggläge. Sen var ju den och urban jungle ett stort minus då man var tvungen att vända barnen så tidigt. Jag sa att vi hade vänt Chloe vid 8månader, och det var ju fruktansvärt hemskt(!) för det skulle man INTE göra förren tidigast 1 och ett halvt år haha. Jaja ;) Frågade om Teutonian team cosmo, men dom skulle inte få in någon förren i februari och sen var det 3månaders leveranstid (!?)
Så nja leklust kan glöma oss som kunder.

Vidare till Babyland och spanade på easywalker och ännu en Phil & teds, men fanns ingen som kunde hjälpa oss och Easywalkern var skitful(!) så vi gick vidare till Barnenshus. Där dom fortfarande kommer ihåg oss sen vi köpte emmaljungan :) (kul när dom kommer ihåg en). Dom tyckte inte heller Phil & Teds, varför kommer jag inte ihåg. Hon rekomenderade Urban jungle, men njaa det är galet mycket pengar för en vagn (12.000:-) mannen tyckte också att vi skulle ta den men njaa.
Prata lite om teutonian och dom hade ingen inne men efter ett tag kom hon på att hon hade en på lagret som någon beställt, så hon hämtade den så vi fick testköra.

Superfin och lättkörd men dock väldigt tung (17,9kg) så något överdrivet i och ur lyftande i bilen kommer det inte bli för min del.  Vi bestämde oss för att det nog blir den om nu ingen annan dyker upp innan vi beställer. Ska fundera ett litet tag till, för på barnenshus var leveranstiden 4-6veckor. Synd bara att den fanns i brunt, svart och nått mera. Hade gärna velat haft en röd vagn.. Men får väl ta mjukliften i rött så blir det ju lite roligare ;)



Kommentarer
2010-01-09 19:48:44 http://mcmajjsan.blogg.se/

kolla den här vagnen, det kanske är något. Vet inte vars hon hittat dom eller vad den heter men du kan fråga =) Kanske tillochmed någon av dom ni kollat på =D



http://piasandberg.blogg.se/

Maja
2010-01-10 09:08:17 http://psychololita.blogg.se/

det som är trist med vagnar är att det är lite samma som med bilar, så fort man köpt dem så sjunker värdet direkt. man kan liksom inte räkna med att få pengarna tillbaka.... menmen, lycka till med det iallafall! :D

stina
2010-01-12 08:08:08 http://thewife.blogg.se/

Men gör 3,5kg (emmaljunga citycross väger ju 14.4 och det var en sådan ni hade va?) verkligen SÅ mycket i vikt?? Du tror inte bara att den är så klumpig att lyfta som den känns tung? För ALLA sysonvagnar ÄR klumpiga att lyfta. Det kommer man nog inte ifrån! Kramar

Wifie
2010-01-12 19:45:03

hej hej!

kikade förbi här på din blogg och såg att ni är på jakt efter syskonvagn...har du kollat upp syskonvagnen från babytravel (finns på babyproffsen)den slog vi till på nu då vi väntar vårt andra barn.

lycka till!

2010-01-12 19:46:16 http://carpeannah.blogg.se/

Charro: Tack för tipset, men ingen babytravel för oss. Har lite svårt för dom vagnarna tyvär :/

Annah - blivande tvåbarnsmamma
2010-01-14 19:09:16 http://micholiina.blogspot.com

hej annah, kom in av en slump på din blogg... Mysigt!!! Vi har oxå barn födda lika tätt som dina kommer att bli! Kan starkt rekomendera phil&teds barnvagn. Vi hade först en vanlig syskonvagn men den är ju sååå stor och tar enormt med plats + att du har problem med att gå i affärer för man tar upp alla gångar. Men med en p&t så är du inte större än en vanlig vagn. Du ser den lilla och den stora sitter bra och ser allt!!! Kan inte bli så mycke bättre

Michelle
2010-01-19 22:33:54 http://enburkrussin.se

hej hej..

åhh finns cosmon i tvilling vagn med? superfin!!! vi hade ju cosmo till stina och det är den bästa vagnen jag någonsin haft, kvalite..:)



Mamma Russin
Namn:


E-postadress:


URL/Blogg:


Kommentar: