Tisdag.

2010-05-25 20:58:25 ♥ Vardagsliv

Ahh så trött jag är, ögonlocken är så tunga så tunga.
Även fast jag får sova om nätterna så känns det som man inte sovit alls när eftermiddan/kvällen kommer.
Men det är ju såhär ibörjan, såfort Oliver suger tag i tutten så blir man trött så trött. Kommer inte ihåg hur länge det brukar sitta i?




Idag har vi vart på utflykt med öppnis och klappat små bebis lamm. Chloe tyckte väl att det var sådär lagom intressant haha, som vanligt så är det alltid något annat som är roligare. Typ plocka prydnadssaker ur rabatter och tigga fika av dom andra. Inte alls något skönt väder ute idag och ajaj vad jag frös om mina mjölkmaskiner.
En vaderad amningsbh och bröstvärmare på inköpslistan!

Oliver har vart vaken rätt mycket idag, velat ligga med tutten i munnen helst hela dagen.
Inte äta utan bara ha den i munnen och sova, försökt lägga ner honom men då tar det nån minut så vaknar han igen. Visst är det mysigt men denna gång har man inte riktigt den tiden att sitta så hela dagarna, jag vill ju kunna leka och busa med Chloe också. Men så skönt att pappan♥ är hemma två veckor till, så slipper man ha jättemycket dåligt samvete för att man inte kan vara lika tillgänglig för chloe som innan.

Chloe har iallafall verkat förstå att lillebror är med oss nu och kommer vara så, för hon går och "kollar läget" med honom lite då och då och pussar/klappar på honom. Kommer med nappen om han är ledsen, så söt! Inte alls sådär hårdhänt längre.

 


Idag hade vi besök av Chloes lilla kusin på snart 3månader, med honom hade hon superroligt och killade och busade. Så tror säkert att Chloe kommer ha roligt med sin lillebror rätt snart :) Jättehärligt att se dom "busa" med varandra, han skrattade gott åt henne :)

 



Kommentarer
2010-05-25 21:22:09 http://www.catti.se

Vad mysigt. :) Skönt att hon funnit sin roll som storsyrra! :)

Kattens
2010-05-25 21:26:02 http://sandlada.blogg.se/

Åhh, det ser så mysigt ut! Vad jag minns så satt det där med att man blev sömnig så fort man ammade i rätt så länge, typ jämt. Minns att det var så skönt att amma för man blev alldeles trött och dåsig. :-)

Strumpan & Co
Namn:


E-postadress:


URL/Blogg:


Kommentar: