Besiktning avklarad.

2010-08-02 13:27:47 ♥ OliverVar på 2månaderskontroll (eller heter det så?) med Oliver förra veckan, och han gick igenom besiktningen.
Väger nu vid 10veckor 6.5kg och 60cm lång, stora killen :)
Verkar ha stannat av i super viktuppgången han hade där i början (400g/veckan) vilket är bra för tung börjar han bli ;) Dock så låg han och spanade ut genom fönstret istället för att titta på doktorn och följa honom med blicken. Så doktorn tyckte vi skulle lägga kudde på ena sidan så han får titta åt andra hållet också? haha jaja.

 

 

Sover fortfarande sjukt bra min lilla kille, somnar runt en sex-sju tiden på kvällen och vaknar då syrran vaknar runt åtta-tio tiden. Hur skönt som helst! Dagtid är han inte vaken speciellt mycket heller, kanske om jag ätit något med lök och magen spökar men annars är det sömn som gäller för denne mannen :) Längtar dock tills han börjar bli lite mera vaken och med. Syrran gör det nog också för hon verkar tycka han är tråkig, och är inte alls intresserad av honom längre :).

 

Vad finns det mer att berätta..

 

håret har blivit väldans rött på honom. Men så var det ju på Chloe också innan det gick över till blondt så antar att det är så för Oliver också, för varken jag eller pappan är röda.

 

Storlek på kläder är just nu 62 iallafall på överdelar, 68 kan funka också på vissa plagg beroende på märke. byxor funkar fortfarande 56 då han har korta (och väldigt goa) ben.

Men jisses vad han växer fort jämfört med syrran! Börjar bli orolig att overallen jag köpte till vintern i strl 74 kommer bli alldeles för liten när det väl blir dax för den.

 


Kommentarer
2010-08-02 14:40:33 http://deliciously.se/

åå gos!

Nina
2010-08-04 14:10:41 http://marih.blogg.se/

Tiden rusar när dom är sådär små. Man får verkligen passa på o njuta av den tid man har!Fin blogg du har förresten! Kika gärna in hos mig o lillan också. Underlätta genom att prenumerera via BL!!♥ Mamma Marih ♥

Marih
2010-08-05 15:42:23 http://eliiinas.blogg.se/

Söööt :)

Elina - DALKULLA
Namn:


E-postadress:


URL/Blogg:


Kommentar: