Koll igen.

2008-12-10 17:11:17 ♥ I väntan på Chloe

Dax att checka av den här listan igen kanske, se om det finns nått kvar att göra.

Lista - inför ankomst.

 • Hämta bebisboxen på babyland eller babyproffsen om ni har möjlighet.  Hämtat, inte alls så roligt innehåll som jag hoppats på. Blöjor var väl det bästa, sen var det typ en napp och en haklapp och 1000broshyrer.
 • Blöjor – Köp ett paket blöjor i ministorlek. Har inte köpt i mini mini storleken, utan köpte 2:an för 3-6kilo (?). Men fick flera i babyboxen. Är 2:orna förstora så köper jag ett paket när vi kommit hem.
 • Tvättlappar – Det finns torra tvättlappar, utan medel på, att köpa i affärerna. Dessa är bäst för ditt nyfödda barn som kan bli röd i stjärten av våtservetter. Ska införskaffas nu med det absolut sista.
 • Bindor – Köp hem stora bindor. Efter förlossningen har du avslag upptill tio veckor efteråt. I början är det mer, men avtar efter hand. Hade sån tur att jag fick en gratis kupong från libress på ett paket bindor här om veckan. Köpte dom allra största. Antar att 1paket inte räcker så ska köpa mej ett till nu med det sista på apoteket.
 • Amningsinlägg – Är bra att ha när mjölken har runnit till.
 • Modersmjölksersättning – Om amningen inte kommer igång ordentligt. Med på listan det med.
 • Laga mat – Laga mat och frys in så att du enkelt bara kan värma upp den i mikron. Jag får inte in mera i frysen nu haha.
 • Skruva ihop babysängen – även om bebisen mest kommer att sova med er. Det är gjort för längesen, kunde inte låta bli ju.
 • Ordna en plats för skötbord Det var typ det första som gjordes, rustade ju tvättstugan.
 • Katrinplommon – Efter förlossningen kan det ta ett par dagar innan du gör nummer två på toaletten. Är det svårt ändå så kan du äta lite katrinplommon och på så sätt få igång magen. Ska finnas några frukt och fiber tabletter på apoteket jag tänkte införskaffa.
 • Svagt ljus – Ingen vill bli bländad av en stark lampa mitt i natten. Skaffa en lampa med svagt ljus för nattbyten på bebisen så att han eller hon inte vaknar. Fixat! Det är så mysit där inne vid skötbordet nu.
 • Hämta hem vagnen som ni har beställt från affären Fixat det med, så fin vagn! Ska bara bädda ner skinnet jag köpt också.
Lite små grejer kvar att fixa, men det är med på handla på apoteket listan. Ska fixa det antagligen nu på fredag eller nästa vecka.

Kommentarer

Det är himla kul att läsa om nån som är i exakt samma fas =)

Malin
2008-12-10 18:55:25 http://silvermoon.blogg.se/

Angående tvättlappar är de gula i typ skumgummi bäst tycker jag.Frukt o fiber tabletterna va kanon, använde både under graviditeten o efteråt.Tips köp hem zylocain salva, kan vara bra o ha "down there" så de inte svider så mycket när man går på toa.

Heidi

Torra tvättlappar är bäst =) Vi använder euroshoppers. de är billiga och med vatten på blir de lika mjuka som de dyrare! vi har våtservetter i skötväskan. praktiskt när man är iväg någonstans =)

Sara
2008-12-10 23:34:29 http://www.tessisliv.blogspot.com

Vad har ni skaffat för vagn? Utöver min besatthet vid namn så gäller det även vagnar ;)

tessi
Namn:


E-postadress:


URL/Blogg:


Kommentar: