Sötast!

2008-11-18 18:20:13 ♥ I väntan på Chloe

Ingen som har sett nått av detta i en butik eller kanske en svensk webbutik?



MÅSTE HA!

Tur att svärisarna åker till Thailand imorgon, där har dom fina Hello Kitty butiker. Kunde handlat ihjäl mej i dom förra året.
Hoppas dom hittar en mobil där.. Jag blir bara mer och mer besatt i HK, jag som lyckats hålla det lungt ett tag ;)


Kommentarer
2008-11-18 20:57:13 http://kevlarjeans.blogspot.com/

Svar: Aha, isåfall förstår jag. Jag kan i och för sig förstå att det är trist för en kille att vara yngst i klassen, men samtidigt, det finns mycket annat att bekymra sig över som är värre än det känns det som.



Haha, jotack, den som tycker att jag ska gå omkring gravid enda till januari får ta och vara gravid i mitt ställe isåfall. Såååå trött både psykiskt och fysiskt på att vara gravid och längtar tills jag får vara mig själv igen och fungera som normal människa. Och så längtar jag efter bebis förståss! Fast det är ju teoretiskt möjligt, om jag går över 14 dagar så hamnar jag ju på 2 januari.

Suss
2008-11-18 21:16:09

Haha! sötast helt klart! har tyvärr inte sett något sådant..mitt hello kitty-beronde har dalat lite..inte hittat riktigt nån schysst svensk web-butik överhuvudtaget me roliga hello kitty grejjer..tips?



I övrigt har det uppdaterats lite duktig och säger till

Så söta!!!! Hjälpte tabletterna? mot halsbrännan alltså =)

Katja
2008-11-19 15:21:51 http://qarmacleoyoga.blogg.se/

Förut fanns det en Hello Kitty affär på södermalm i stockholm, vet inte vart du bor. Men det lär ju vara närmare än Thailand i alla fall!!! Jag ska kolla med en av mina tjejkompsar också för hon är besatt så hon brukar beställa på nätet!

Fanny
2008-11-19 22:09:29 http://enburkrussin.blogg.se/

jisses så söta.. jag tycker hello kitty är så söta.. stina her nästan allt hello kitty kläderna från H&M..:)

vad skönt att allt var bra med magen vid mvc besöket.. det börjar dra ihop sig nu va?? spännande.. jag kollar in till dig lite då och då..:) kramis..

russin
Namn:


E-postadress:


URL/Blogg:


Kommentar: