Alltså..

2008-09-12 16:53:11 ♥ I väntan på Chloe

Idag finns det bara en sak att säga "Fy faan vad jag är gravid"..
*Pust*

Update:
Så läser jag hos Soya (låst) att det händer grejer och att det antagligen är en bebis påväg. Spännande, hoppas det går bra!
Tror ni jag blir ännu mera sugen på att min bebi kommer också? Jaaaa, bebis kom nu!

Kommentarer
2008-09-12 17:17:44 http://suzilemon.blogspot.com/

Hej!

Hittade dig via Soya.

Jag hoppas att du skickat in dina papper angående havandeskapspenning för det tar en enorm tid för dom att bevilja det där.

Var inte snäll i ansökan utan överdriv hellre och skriv inte att du kan få jobba med nåt annat när det är som värst för då får du inte det beviljat. skriver man att man kan få ändrade uppgifter osv då beviljar dom det inte.

Ett tips bara.



Kram kram!

Sussi
2008-09-12 19:56:47 http://fixit.blogg.se/

Hej!! Jag läste Soyas blogg tills den blev låst.. Han aldrig fråga efter ngt lösen.. Vilken vecka är hon i nu? Känns som om det är lite tidigt för hennes bebis att komma?

Kan inte du ge henne en kommentar och länka till min blogg och fråga om hon kanske kan ge mig hennes lösen? Är så nyfiken på hur hon har det! Ta hand om dig! / Ida

Ida / Fixit
2008-09-12 20:19:15 http://suzilemon.blogspot.com/

Mitt hjärta tripplade lite förut och när dom skulle kontrollera det så hittade dom ett blåsljud på hjärtat samtidigt. Så det ville dom kontrollera. För mig som är matchboxare är det extra viktigt att kontrollera att mitt hjärta är okey så jag är jätteglad över att dom gör det. Men jag är inte så orolig, tror inte det är någon fara.



Ja, nu håller vi tummarna för goa Soya.



Kram!

Sussi
Namn:


E-postadress:


URL/Blogg:


Kommentar: