måndag.

2009-02-23 11:24:46 ♥ Vardagsliv

Jaha då var det slut på helgen igen, ganska så skönt med vanliga rutinerna igen.

Än så länge en glad och nöjd bebis :) Hon somnade redan vid 19 tiden igår och sov fram tills 1.
Lite tutte och sen sov vi tills 6 och lite mera mat igen och sen klev vi upp vid 9. Skönt att hon har börjat sova lite längre stunder på nätterna. Fast det tycker visserligen inte mina bröst, förr kunde man inte sova på mage för att man hade stora magen ivägen nu funkar det inte med brösten istället, känns som dom ska explodera.

Har massa saker att syssla med idag, men har noll lust att ta tag i något. Men ska försöka göra ett ryck iallafall, kanske vika undan tvätten som ligger iallafall. Vill ut och promenera med Chloé också men det ska ju vara så j*vla mycket snö. Sluta kom mera nu!


Funderar på om jag ska skippa BVC vägningen idag, för vi ska på 1månaders kontrollen (lite sent kanske då hon är 2månader om nån dag) hos doktorn imorgon och där väger väl dom och mäter också? Eller?


Kommentarer
2009-02-23 12:15:26 http://tuffloysan.blogg.se/

Här vägs och mäts det vid dom där månadskontrollerna. Men hur ofta är ni på BVC för vägning och mätning då?

I början var vi där en gång i veckan, men det var bara tills dom såg att han gick upp i vikt som han skulle. Från att han var ca 1 månad så är vi bara där en gång i månaden. Å läkarbesöken var vid 3 och 5 månader. Sen är det inget läkarbesök förrän vid 1 år. Å där i början så fick man komma på vägning på "drop-in", men sen när det blev månadsvis så får vi en tid bokad varje gång.

TuffLoysan
2009-02-23 14:45:26 http://missdestiny.blogg.se/

Vid Hampus första läkarbesök blev det vägning och mätning, för vi träffade dssk innan.

Jag kollade i hälsokortet och vi var dit varannan vecka till han blev 4 månader, sen minskade vi till en gång i månaden fram till han var 8 månader. Efter det gick vi bara dit om vi blev kallade :) Han följde sin kurva så pass bra ändå!

Hoppas ni mår bra! Kram

Lissan
Namn:


E-postadress:


URL/Blogg:


Kommentar: