Dopet.

2009-05-04 21:32:37 ♥ Chloé

Var jättefint och jättemysigt att träffa alla även om det känndes superstressigt och att man knappt han säga hej och tack till alla.

I kyrkan var det seeegt som bara den, gudtjänst i dopet ju. Så dom flesta barnen och Chloé (och några vuxna med kanske ;)) han lessna innan det var dax för oss att stiga upp. Men hon höll masken under den tiden vi stod där framme iallafall. Jag var supernervös men det gick bra :)

Efteråt var det massa fika och mina tårtor räckte fast jag var sååå orolig att dom inte skulle göra det, vart tom 1 hel stor tårta kvar. Chloé var supertrött och lessnade ordentligt efter ett tag, stackars liten var så himlarns ledsen :(.
Helt slut idag och har sovit typ hela dagen.Fick supermycket fina presenter och tänkte skriva upp dom här för dom som var nyfikna och önskade en lista här på bloggen ;)

Fotoalbum, massor med jättefina halsband, kläder, haklappar, en sitt bänk att lägga leksaker i, massa peningar, presentkort på model mini, dinglisar snutte och haklapp, den vita barnkammarboken, mobil, lära gå vagn, barbapappa sparbössa, aktivitetsleksaker, Tripp trapp stol, klippan filt.

Kommer upp lite bilder på sakerna sen om jag nu inte glömmer det ;) Påminn mej om ni är nyfikna :)
Lägger inte upp några flera bilder från fikat då andra kanske inte vill synas här i min blogg ;)


Kommentarer
2009-05-04 22:50:11 http://sandlada.blogg.se/

Du såg jättebra ut! :-)

Strumpan & Co
2009-05-05 01:10:38 http://soya.blogg.se/

Va fina ni är!

Kul att få se lite mer av er också och inte bara lilla C ;)Massa fina, bra och roliga presenter fick hon med. Stella har också den vita barnkammarboken. Är det cd med i Cs också? Tänkte ta med cdn i bilen när vi åker upp till Borlänge i helgen.Kram

☆Soya☆
2009-05-05 08:08:48 http://smokingcankill.blogg.se/

Snygging, vilka fina kläder du hade på dig! Och Chloé är ju bara FÖR söt! Så jäkla gulligt med sjömansklänning. :)

Patricia / Livet med Vilda
2009-05-05 09:27:25 http://sarasrum.blogg.se/

underbara bilder =)

Sara
2009-05-06 17:11:39

har ni inga bilder från dukningen nyfiken

Namn:


E-postadress:


URL/Blogg:


Kommentar: