Tisdag.

2009-05-12 16:01:42 ♥ Vardagsliv

Börjat dagen som vanligt vid 6-7tiden av att Chloé joddlar, upp och klä på oss.
Sen promenaden till öppnaförskolan, eftersom C vaknar så tidigt och inte somnar om igen på morgonen så hinner hon blir toktrött när vi är där och kommer inte till ro och kan somna, så idag gick vi hem tidigare.
Hon blir ju mer och mer medveten om omgivningen nu och då är det nog svårare att somna i mammas famn när det händer massa runtomkring. Ska försöka lägga henne lite senare ikväll så kanske hon kan sova längre på morgonen så hon orkar hela ÖF tiden :)

Sen hem och fixa lite mat, blandade ihop renskav, bacon och arla kökets skogssvamppanna, supergott! (tips tips)

Har lite funderingar ang det här med tänder, när fick era barn det och hur märkte ni det?
Tror inte riktigt att det är pågång här ännu.


Kommentarer
2009-05-12 16:40:41 http://tuffloysan.blogg.se/

Här kom inte första tanden förrän strax efter 8 månaders dagen. Trodde det var på gång redan när han var runt 3 månader, för då började han dreggla som satan och bet i allt. När han var vid 5 månader såg jag två små vita prickar. Och trots detta dröjde det så länge. Märkte ingenting förrän första tanden hade spruckit igenom.

TuffLoysan
2009-05-12 16:45:50 http://thewife.blogg.se/

A's tänder tjorvar jättemycket nu. Han har ont, det kliar, bajsar vattnigt/frätande osv. Och han är 3,5 månader. Jag har en kompis som har en kille på 8 månader som inte fått en enda tand också. :)

Wifie
2009-05-12 17:36:18 http://sandlada.blogg.se/

Jag tror att det är tänder på G här nu. Hon dreglar kopiöst, hon har alltid två händer i munnen, hon har blivit kinkig med allt, sömn och mat, och hon verkar ha ont ibland. :-( Hoppas att tänderna dyker upp snart så hon slipper må dåligt, men jag har hört att det kan dröja flera månader.

Strumpan & Co
2009-05-12 18:03:24 http://emslo.blogg.se/

ååh men det kommer säker gå super bra! Jag åkte med engla när hon var hm..1 år och ett par månader första gången. Då till egypten, gick suuuper bra!!Minns ej när E fick tänder.. när man ska? haha.. inget jag reflekterade någe vidare omn eftersom ja inte ammade tror ja :)

emily
2009-05-12 18:21:26 http://annasara.net

Barn brukar bli hemskt snoriga och gnälliga när tänderna är påväg att dyka upp :) sedan kan ma oftast se att det är lite vitt där tanden är påväg upp :)

Anna
Namn:


E-postadress:


URL/Blogg:


Kommentar: