Hel dag.

2010-04-21 20:26:42 ♥ Vardagsliv

Gränbycentrum med mamma/mormor.
Nu är jag helt slut och öm i hela kroppen, önskar vi hade badkar som man kunde krypa ner i nu.
Men njett, måste nog fortsätta tjata på mannen om att vi ska skaffa ett på hans toa.

Iallafall så vart det lite nytt till mej och till barnen, mannen fick en tandborste till bb-väskan det får han vara nöjd med ;).

 

Packade massa sånna här småflaskor förra gången i bb-väskan och det var helt perfekt! Skönt att veta att allt ligger där redan istället för att packa tanborste och sånt sen när det är dax. Nu vet jag ju iofs inte om vi blir kvar på BB eller om vi åker hem direkt, men en dusch ska man ju iallafall göra och det som finns på sjukhuset är ju ingen höjdare. Nya trosor och strumper är också skönt att ha. Sånna som man kan kasta sen utan att det gör något.


Lillebror fick en body från Polarn och en till från mormor som hon hade låg, skulle gett i present till en annan bebis men det vart lite fel med kortärmat då. Sen hade dom rea på lindex så grisbodyn fick också följa med hem. Kunde inte låta bli när den var nästan gratis ;) Letade munkjacka till lillen men det fanns inga alls, och fanns det så var det från strl 62 och uppåt. Skulle vilja ha en i strl 56. Tur att det börjar komma lite kläder från bebiskusinerna snart. Dom borde ju ha någon.



Storasyster fick mest som vanligt ;) Jag köpte bodyn med pippin från lindex (också den nästan gratis på rea) och en t-shirt med pärplatte hjärta från polarn och pyret. Mormor skämde bort ordentligt och köpte toppar från kappahl plus fodrade byxor, hoodie och vantar från H&M och sen finaste tretorn stövlarna. Mätte hennes fötter idag och hon skulle ha strl 20 på ena foten och 21 på den andra haha. Skillde 1cm på fossingarna. Dessa stövlar var jättebra och satt bra, något stora dock men köpte till extra sula. Dom är också bredare över foten så passar knubbiga fötterna bra.




Till mig vart det linnen och en sjal från gina, kortärmad topp från indiska och puffärms cardigan (i löööv puffärm!) från H&M (som knappt syns på bilden men det ligger där ;)). Superfin! Gick att stänga 1knapp nu haha, men kommer nog sitta riktigt bra sen när magen är borta. Nu får man ha den öppen istället. Linnena kommer bli jättesköna i sommar och perfekta med t-shirt under nu :). Tur att det går att få tag på lite kläder iallafall som passar med mage och utan.


och imorgon får jag ännu mera kläder, beställt från Lager 157.
Så nu kanske ni förstår varför jag undrar om föräldrapeningen, dom slantar som finns kvar på kontot behöver sällskap haha ;)

Kommentarer
2010-04-21 21:06:48 http://meandpeanut.blogspot.com

Åh vilka snygga stövlar!!



Och ang gruppen. Det kanske bara gick att gilla... :P prova det! :)

Maria
2010-04-21 22:02:28 http://thelaptopdiaries.se

Visst fick du väl lösen?

S ★
2010-04-22 09:22:09 http://majbebis08.blogg.se/

sv; ja visst är dem underbara, så synd att jag inte hittar lika mjuka i större storlek än 86 för efter sommaren så lär hon ju inte kunna ha dem längre.

Vad mycket fint ni köpte ;)

Matilda; Mamma till Mercedes & Leon
2010-04-22 09:35:33 http://sarasrum.blogg.se/

fina saker du köpt =).

Sara - tävlar ut barnvaror på bloggen!

fina kläder! vars är katt t-shirten köpt?



Erika
2010-04-23 23:53:22 http://thegirlwho.blogg.se/

Åh,är avis,jag hann inte packa väskan så noga då lilldamen kikade ut 3 v tidigare,men denna gång ska jag packa ett par månader innan!!Suveränt med alla små-förpackningar! :)

Jenny
Namn:


E-postadress:


URL/Blogg:


Kommentar: