vecka 32+0

2010-04-04 20:12:53 ♥ I väntan på lillebror

 

Snygga långkallingar va? Polarn och pyrets mammakläder är fasen dom bästaste. Större delen av mina mammakläder denna gång är därifrån och kan verkligen tipsa er andra gravida om dessa *klick* byxor, har två par som jag bor i :) Helt underbara och värd varenda peng!


Bebis

Nu väger din bebis ca 2 kg och är 43 cm lång. Bebisen ökar nu sin vikt med ca 225 g i veckan. Nu uppfattar bebisen ljus och mörker, dag och natt. Underhuds fettet lagras upp. Nu börjar din bebis kunna reglera sin kroppstemperatur.

 

Du

Måttet på din livmoder är nu 30 till 33 cm. Men det kan vara olika, huvudsaken är att din egen kurva växer som den ska. Du kan öka mycket i vikt och det är inte konstigt. Just nu behövs mycket näring både till dig och din bebis, så sluta inte äta för att du är orolig över stor viktökning. Prata med din barnmorska om du oroar dig för din vikt.

 

Mina egna ord.

Tiden går fortfarande fort, har nog ännu inte riktigt fattat att det verkligen ska komma en till bebis.

"Bara" 8veckor kvar plus minus 2veckor typ, galet!
Längtar massor ska bli så spännande och se vad det är för person som ligger där inne och trycker under mitt revben. Hade några härliga förvärkar idag, och fy fasen vad jag dock inte längtar tills dagen det är dax att trycka ut honom haha. Måste öva på det där med att fortsätta andas lugnt, nu slutar jag andas och då gör det ju ännu ondare.

Ska bli intressant och se hur Chloe kommer att reagera på sitt syskon också, känns som att hon är för liten för  att förbereda henne på något sätt innan att det ska komma ett syskon. Försökt förklara att det ligger en bebis i mammas mage men hon stoppar bara in fingret i naveln då haha ;) Hon kanske försöker pilla ut honom?

Annars är det väl okej, kräks, tröttast av alla, galet humör, foglossning, jobbigt att andas osv. Men det är ja det är ju sånt som hör till :)

Fast vissa dagar är värre än andra och då önskar jag bara att bebis ville komma ut på direkten..

 

 


Kommentarer
2010-04-04 22:05:32

Glad Påsk :)

Tänk så fort tiden har gått, det står ju inte på förrän nr.2 tittar ut :)

hoppas allt är bra med dig/er annars ?!?Kramar Elin och Wilma

2010-04-04 23:21:49 http://hecate.se

Haha..men så sött med naveln :D

Rätt logiskt egentligen, det är ju ett litet "hål", så bebisen i magen borde ju ta den vägen ut kan man tycka^^

Maria
Namn:


E-postadress:


URL/Blogg:


Kommentar: