Vilken dag.

2010-07-16 20:28:13 ♥ Vardagsliv

Vilken härlig dag det vart idag!
Saker som hänt hela tiden och lagom varmt har det också varit tom så jag frös där ett tag på morgonen men ändå var det nog en plus 25 grader haha. Men är man van med 35plus så är det ju inte så konstigt ;).

Först efter frukost var det en sväng upp till lekparken med andra mammor och barn.
Skönt med många jämngamla med Chloe och trevliga mammor i närheten och lekparken utanför dörren (det beiga/vita huset i bakgrunden är där vi bor, kanske dax att ni får se lite bilder på det nu när vi gjort om en massor?)

 

Första gången i en vanlig gunga, annars har vi bara gungat babygungor. Det gick alldeles utmärkt bra, lite läskigt först men då ville hon bytta till den brevid (exakt likadan) och då var det jätteroligt helt plötsligt haha.

Sen hem och sova middag för Chloes del och jag for iväg till bageriet, handla fika och hämta upp sofie på vägen hem igen. Sen vart det bullfest! (och där ser ni lite mera av vårat hus i bakgrunden, nya panelen/färgen och altanen. Eller ja så mycket ser ni ju inte, men lite iallafall ;))

 

Härligt med vaniljkrämskladdiga bullar!

 

 

Ser ni vad bruna armar jag har mot mina ben haha, dax att börja sola benen på allvar kanske? (har vart sjukt dålig på att använda shorts)

och om ni tycker att det ser ut som att chloe har ögonskugga på ena ögat  (syns inte så bra på den här bilden) så är det inte så, hon har blåöga stackarn. Ramlade in i en grej hos mormor. Försökt få det på kort men ja ungen vägrar vara med på bild, iallafall när jag knäpper.

 

Efter en himlarns massa minnen och fika så byttes Sofie ut mot sandra och hennes barn.

Chloe tyckte nog att det var roligt som fasen att leka med Alicia, skiljer väl en 2veckor mellan dom eller om det är 10dagar, kommer aldrig ihåg.

Så söta!

 

 

Dom busade,  badade, grävde sandlådan, matade varandra både med mat och med bajs hahaha (fråga inte).

 

 

Underbardag med fina vänner ♥ iallafall, mera sånt!!

och nu har mannen börjat sin semester också, ååh lovley ♥!

 

 


Kommentarer
2010-07-17 10:25:30 http://rebeccathoren.blogspot.com

Ja, visa gärna lite bilder från hemmet :)

Rebecca - mamma till Tove
2010-07-19 20:24:05 http://ellene.blogg.se/

Härligt med semester tider! Vilken mysig blogg du har... kommer absolut kika in snart igen:)

Ellen - Mamma till Siri
Namn:


E-postadress:


URL/Blogg:


Kommentar: