Tisdag.

2010-06-01 19:43:47 ♥ Vardagsliv

Ah helt sjukt trött.
Vaknade före alla andra idag vid 7, då väldans pigg och redo att börja dagen som tur var så vaknade dom andra bara en halvtimme senare så jag slapp sitta och vänta på att dagen skulle börja ;). Gick iväg allihopa till öppnaförskolan så chloe fick leka av sig lite med dom andra barnen. Oliver vaknade till på strax innan vi gick hem och var sedan vaken rekord länge, 7timmar tror jag det vart sammanlagt innan han nu för ett tag sen slöt sina blå. Ville gärna ligga med mammas tutte i munnen alla dessa 7timmar också. Det är lite ömt nu ;) Men han brukar ha sånna dära ätardagar typ var 3:dje-4:de dag. Så imorgon blir det säkert en sovar dag igen.

 

Men att ligga i syrrans saccosäck gick bra iallafall ett tag så mamma fick lite tid till att vara med syrran och fika lite.


Pappan håller på och snickrar trapp till altanen och har vart utanför hela dagen. Jag och chloe med, eller ja jag sprang fram och tillbaka mellan barnen beroende på vem som ville ha min uppmärksamhet. Var inte den ena ledsen så var den andra det, hade inte den andra bajsat så hade den första det haha. Så det vart fullt upp där ett tag plus att oliver inte riktigt nöjde sig med att bara ligga själv och filosofera :) Att sitta ner och mys amma på dagtid är inte riktigt något som funkar denna gång, men vad mycket man ändå kan få gjort samtidigt som han äter haha ;) Tur att den stora iallafall roar sig själv väldans bra, satt i gungan bra länge och insperkterade trappbyggandet och sen plocka med skruvar :)

 

Haha! tokan slickade och tuggade på repen till gungan, antar att det kliades i munnen ;)

 


Kommentarer
2010-06-01 21:20:42 http://psychololita.blogg.se/

haha, shit pommes frites, fullt upp! :D

men ack så goa!

stina
Namn:


E-postadress:


URL/Blogg:


Kommentar: