Fredag.

2010-05-28 20:33:57 ♥ Vardagsliv

Barnen sover, mannen är ute och grejjar med det sista på utsidan av altanen.
Väldigt mycket egentid med andra ord :)

Galet sugen på godis men har inget gott hemma och orkar verkligen inte åka till affären.
Känns verkligen att man ammar nu och att man måste vara noga med att äta ordentligt, känns som allt man stoppar i sig går rakt ut ur tuttisarna och ner i olivers mage haha. Så skönt att slippa kräkandet nu iallafall, det slutade samma dag som han föddes. Åt massor på kvällen då innan han kom utan och kräkas och anade då att något var på G :)

Dagen idag har vi fixat med det vi köpte igår till altanen, hyllor, blommor, ljus osv. Nu börjar det bli riktigt fint där ute, ska bara införskaffa ett litet bord med stolar till Chloe och kanske två fotöljer vi såg för 99kr(!?) st helt galet billigt och faktiskt riktigt fina.Duger bra till att ha där ute iallfall.

Sen vart det promenad och fika på bageriet. Inköp av blommor och sen skyndade vi hem med stora svarta moln ovanför huvudet, men klarade oss utan att bli blöta :). Sen har vi inte gjort så mycket mera, busat ute på altanen och tittat på när pappan spikat. Synd att det är så tråkigt väder nu bara, såg inte ut som att det skulle bli så mycket bättre heller. Önskar det kunde vara sol och en 20-25grader varmt nu nästa vecka när pappan är hemma sin sista vecka innan verkligheten börjar igen.

 

 


Kommentarer
Namn:


E-postadress:


URL/Blogg:


Kommentar: