Helt slut.

2010-05-27 21:22:30 ♥ Vardagsliv

Haft en heldag i uppsala hela familjen, gränby centrum, plantagen och ikea.
Vi var inne i uppsala vid halv elva och hemma vid sex igen, helt slut allihopa haha.
Chloe slocknade redan i bilen på vägen hem och sover fortfarande och kommer garanterat göra tills imorgon.

Oliver ligger och sover på pappan efter sitt allraförsta bad, naveln tappade han idag och vi väntade tills dess innan han fick bada. Han verkade gilla det, inga lessna miner iallafall. Blir väl säkert lika galen i att bada och duscha som Chloe, såfort hon är inne i badrummet går hon in i duschen och försöker klä av sig haha :)

Vart iallafall nya skor till mej (kors i taket jag hittade ett par skor! jag hatar att köpa skor), kläder till både mannen och mej plus massa saker till altanen.
Bilder kommer senare! Inget av det jag igentligen skulle ha vart handlat amningsbh, bröstvärmare, mjukisbrallor till chloe och munkjacka till oliver. Fanns inte en endaste munkjacka i strl 56, verkar som att det är meningen att man inte ska frysa när det är sommar eftersom det inte finns något sånt där alls. Mjukisbrallor var det också dåligt med, bara shorts och annat. Amningsbh fanns det ingen heller som uppfyllde mina krav, med bygel och vaderad. Antingen var det med det ena eller så det andra. Värdelöst!

Iallafall så var Chloe så himlarns duktig idag, höll sig vaken hela dagen. Alldeles för nyfiken för att sova när man är ute sådär, hmm som sin far kanske? Åt en hel(!) barnportion köttbullar på ikea och sen gjorde hon en så rolig grej. Oliver började gnälla i vagnen brevid henne, då sliter hon upp tröjan och visar tutten hahahahaha!
Så söt! ♥


 Kommentarer
2010-05-27 22:20:50 http://thegirlwho.blogg.se/

Jättefin din blogg blivit (eller du har alltid haft fin blogg!)

He he,bra att Chloe lärt sig fort vad lillebror vill ha när han låter :)Sköt om er :)Kramar från Jenny & Freja

Jenny
2010-05-28 10:40:04 http://www.catti.se

Haha vad sött. :D

Kattens
2010-05-28 12:36:13 http://evamys.blogg.se/

hahaha vad rolig hon är! Hon kanske vet attmamma gör så när Oliver är ledsen ;)

EVAMY - Mamma till Alva och bebis i magen!
Namn:


E-postadress:


URL/Blogg:


Kommentar: