packa

2010-07-20 22:06:40 ♥ Vardagsliv

Ibland önskar jag att jag vore man. Vi ska åka iväg till några vänners stuga och nu håller jag på att packa. Vi tänkte nog vara där i två nätter. Men det är galet vad packning man behöver när man har barn, det ska vara flaskor, välling, mat, blöjor, mellanmål, kläder i massor. Sen ska man packa till sig själv och det kan bli helt galet för mycket. Jag är expert på att ta med mig hela garderoben, för man kan ju inte ha samma kläder i två dar så sjutton toppar är väl ett måste?. Och tänk om det blir regn då vill man ju mysa i sköna kläder, och tänk om det blir jätte kallt då måste man ju ha tjocka tröjor och byxor. Det kanske tom börjar snöa haha. Man vet aldrig så lika bra att packa jacka typ ;). Mannen är mera tre par kalsonger och en t-shirt blir bra. Så ja jag önskar jag kunde packa som en man.. Sen är det ju så att vi åker bil först och sen båt sista biten till stugan. Så all packning ska alltså få plats på båtten. Jisses jag hoppas den är som en finlandsfärja. ;)

Kommentarer
2010-07-20 23:22:51 http://evamys.blogg.se/

haha här hemma är det tvärtom, jag som packar som en man och fredrik som packar som en annah ;)

EVAMY - Mamma till Alva och bebis i magen!
2010-07-21 12:52:17 http://meandpeanut.blogspot.com

Haha, jag börjar mer och mer lära mig att packa som en karl. Tror jag. Fast Éomers hela garderob åker med. Han byter ju kläder fler gånger än en annan byter underkläder. :P Men det är ett meck att packa. Speciellt om man inte har tillgång till tvättmaskin dit man ska. Nu åker vi ju oftast till svärfar och då är det lugnt. :)

Maria
2010-07-21 22:55:00 http://www.lovemercury.se

Hej skulle du vilja rösta på min snygga sko i Nellys designa din sko tävling.

Skulle bli väldigt väldigt glad.http://nelly.com/designyourshoe/?obj=anVSxMNG49hGJyuBNFQvjmqwnpKXz04OnPeYbpdUl9btwJu8O9qv#shoeGalleryPs kan självklart rösta om du har ett eget bidrag.

kram Bitte

bitte

Ja, Alvin tvärvägrar med napp så det är bara att gilla läget - han är en tum unge ;) haha

Dorothea - Ett nästintill trillingliv.
2010-07-26 20:57:56 http://trasslet.se

Tihi, för oss är det tvärtom, jag är så lat och bekväm av mig att jag bara packar typ 3 plagg och det nödvändigaste... medan min sambo har med sig en massa grejer i väskorna ;) (men jag håller med dig, det är jobbigt mycket att tänka på när man ska resa iväg med barn, gah...)

Tova
Namn:


E-postadress:


URL/Blogg:


Kommentar: